Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η Ντόρα στο Μπάντμιντον: Παρουσίες, απουσίες, κλίμα και παραλειπόμενα


Περίπου 3.000 πολίτες παρέστησαν στην ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο γήπεδο Μπάντμιντον, στου Γουδή, όπου η πρώην υπουργός Εξωτερικών παρουσίασε το νέο κόμμα της, τη Δημοκρατική Συμμαχία. Από στελέχη της ΝΔ ήταν εκεί οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, όπως και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Καλός. Ήταν επίσης εκεί ο -διαγραφείς από τη ΝΔ- ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης αλλά και ο πρώην βουλευτής και πατέρας του νυν βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη. Η κ. Μπακογιάννη παρουσίασε το σήμα του κόμματός της, ένα δέντρο ελιάς και μάλιστα, όσοι υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, κολλούσαν σε ένα άσπρο ομοίωμα ελιάς αυτοκόλλητα χρωματιστά χαρτάκια με το όνομά τους.

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κουσή τς αλεπούς είναι μεχρι ν' αχυριώνα έλεγε η βάβω μου.αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προσωπική φιλοδοξία της κας Μπακογιάννη.Εξάλλου, δεν έχει πολλά περιθώρια στην πολιτική της καριέρα πια και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχασε τις εκλογές για την αρχηγία του κόμματος.Δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθαρόαιμος νεοδημοκράτης θα πρέπει να την ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και πρωτος απο όλους τους Αιτωλοακαρνανας ο Φωτάκης,μεχρι χθες ήταν στη Κεντρικη Επιτροπη της Νεας Δημοκρατίας. Σιγα το νέο, λογικο αφου ανηκει χρονια στο στενο επιτελειο της Ντόρας.Ομως να σταματησει να ελεγχει τη νεολαια στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ γιατι πλεον ανηκει στο κομμα της Ντορας. Ενταξει κ Φωτάκη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή