Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ


Ψηφο εμπιστοσυνης πηρε χθες ο υποψηφιος Δημαρχος Αμφιλοχιας Γιαννης Πρεβεζανος απο τους ετεροδημοτες .
Η ομιλια του στεφθηκε με μεγαλη επιτυχια σε γνωστο ξενοδοχειο τησ πρωτευουσας.Δημοτες εσπευσαν να ακουσουν απο κοντα το προγραμμα του,που θα υλοποιησει εαν εκλεγει Δημαρχος.
Την εκδηλωση τιμησα με την παρουσια τους επισης και πολλα προσωπα της πολιτικης σκηνης.

5 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ . ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις καλά τον άγιο Κοιμήση; Τι επαγγέλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κυνηγετικές καραμπίνες τα πήραν φαλάγγι το απόγευμα στον κάμπο αμπελακίου τα τσιράκια του δημαρχου που πηγαν με δυο φορτηγά πίσσα να ασφαλτοστρώσουν τις αυλές..ο κόσμος ξύπνησε,επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO IΔΙΟ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑΛΕΠΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΓΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ.........ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή