Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ


ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ

ΣΑΛΜΑ ΜΑΡΙΑ

ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Οι δημοτικοι συμβουλοι που εκλεγονται απο την Αμφιλοχια.

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Σοφία Ανδρίκουλα για την πρωτιά της και ένα μεγάλο μπράβο στους πολίτες της Αμφιλοχίας αλλά και του ευρύτερου Δήμου που την ψήφισαν και έδειξαν ότι ο κόσμος αναζητά νέα άτομα, με ιδέες, άποψη και διάθεση για προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, εντάξει τώρα, γιατί εμφανίζεστε να έχετε πρόβλημα με τον Γιάννη? Ο καθένας κάνει τον αγώνα του και ελπίζει πως θα τα πάει όσο καλύτερα γίνεται.Μήπως ενοχλεί τελικά το ότι δεν είναι μέσα από την Αμφιλοχία? Γιατί είναι γνωστή η εμπάθεια των Αμφιλοχιωτών για τους κατοίκους των γύρω χωριών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΩΡΑ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ?ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΕΧΟΥΝ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΜΑΔΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΔΗΜΟΣΙΟΙ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ Π...ΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ Π....ΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή