Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιώργος Βουλγαράκης και το μέλλον της Κεντροδεξιάς


Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τη χθεσινή απόφαση της Βουλής και τη μη παραπομπή του για την υπόθεση Βατοπεδίου, ο Γιώργος Βουλγαράκης αφήνει αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνδέσει το πολιτικό του μέλλον με τη Ντόρσ Μπακογιάννη.

“Θέλω να καταλάβω πού το πάει η ΝΔ, μπερδεύτηκα πιο πολύ μετά τις τελευταίες εκλογές. Ο Σαμαράς έχει κάνει σοβαρές τοποθετήσεις, δε θέλω να μιλήσω επειδή εκείνος φέρθηκε επιπόλαια στα σκαλιά της Ρηγίλλης.

Όλα μπορούν να γίνουν, εδώ ο Σαμαράς έγινε αρχηγός της ΝΔ. Οι εξελίξεις στην Κεντροδεξιά είναι ραγδαίες, θα παρακολουθήσω την ομιλία της κ. Μπακογιάννη. Ακούω και τον κ. Καρατζαφέρη. Η κεντροδεξιά πολυδιασπασμένη δεν έχει μέλλον” είπε ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Πάντως, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι και στο πρόσφατο κυβερνητικό της παρελθόν, που υπήρξε ενωμένη η Κεντροδεξιά, εκ του αποτελέσματος, μάλλον υπονόμευσε το μέλλον της. Όλοι αυτοί λοιπόν που κόπτονται για την ενότητά της, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους για το πώς έφτασε μέχρι εδώ.

2 σχόλια: