Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ


Περα και απο τις προσωπικες οσω και τον επιτελων του,εκτιμησεις, ο κυριος Κοιμησης κατηγαγε ιστορικη νικη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ.
Η ιστοσελιδα μας απαλλαγμενη απο κομματικες παρωπιδες ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και του ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Θα ειμαστε κοντα του σε οτι καλο και θα τον ενισχυουμε.
Θα ειμαστε απεναντι του σε καθε τι που θα ειναι που θα ειναι αντικειμενικα εκτος συμφεροντων της πολης.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.

31 σχόλια:

  1. ΠΑΤςΣΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον υποψηφιο του μπαρμπα γιαννη απο την μπουκα με το ιδιο όνομα και μη εξαιρεταίο επίθετο πολιτικής μηδαμινότητας ευχομαι καποτε να σοβαρευτεί προεβλεπε ντερμπι οργανωνε μπουζουκια κλπ.οι τυποι ειναι για γελια.ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tp psofodeltio prevezanou itan gia ta skoypidia.toys xeftilise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστοσελιδα μας απαλλαγμενη απο κομματικες παρωπιδες


    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΦΙΛΟΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΡΊΖΩΝΑΝ ΚΑΠΝΟΡΙΖΕΣ..ΑΚΟΜΑ .ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ...ΑΝΤΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΓΚΡΑΜΑΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αμφισβητεί κανείς την ξεκάθαρη νίκη του κυρίο Κοιμήση. Πώς θα μπορούσε άλλωστε? Απλά, οι Αμφιλοχιώτες για άλλη μια φορά έδειξαν πανηγυρικά το επίπεδό τους.Γι αυτό, αυτή η πόλη θα παραμείνει πάντα ένα χωριό και στην εμφάνιση και στη νοοτροπία και τίποτε άλλο.Για όλους εσάς που δεν έχετε πάει ούτε ένα βήμα παραπέρα να δείτε πώς ζει ο κόσμος και τί προσφέρει για τον τόπο του.Για όλους εσάς που μάθατε να σας κυβερνάνε τα ίδια γραφικά άτομα με μηδέν προσόντα, μηδέν ιδέες, μηδέν όραμα.Για όλους εσάς που θέλετε να βλέπετε την Αμφιλοχία βυθισμένη στο σκοτάδι, στον βάλτο, στην απόλυτη στασιμότητα, καλά να πορεύεστε λοιπόν, επιτρέψτε μου όμως εμένα απλά να γελάω με την κατάντια αυτής της πόλης μαζί με τους χιλιάδες περαστικούς ταξιδιώτες που σχολιάζουν κακεντρεχώς κάθε φορά που περνάνε από εκεί.Μόνο που εγώ μαζί με το γέλιο, νιώθω και μια απέραντη θλίψη....αλλά όχι, δεν θα αλλάξω εγώ τα μυαλά, ούτε τον κόσμο.Καλή συνέχεια λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ζορι τραβας με τους γραμματιζουμενους εσυ ρε παιδι μου
    δε λεω οτι δεν πρεπει να ξερουν γραμματα αλλα ξερεις ποσους γραμματιζουμενος γνωριζω που ειναι αμορφωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, δεν εννοούμε να έχουν πάει Πανεπιστήμιο φυσικά. Σαφώς και υπάρχουν γραμματιζούμενοι όπως τους λες που είναι αμόρφωτοι.Πάρα πολλοί. Λέμε να έχουν ένα επίπεδο, μια καλλιέργεια, ένα όραμα για τον τόπο και διάθεση για προσφορά.Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχουν καθόλου τέτοιοι άνθρωποι πια στην Αμφιλοχία. Μάλλον δεν ασχολούνται με την πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ψηφοδέλτιο του Πρεβεζιάνου εφταιγε ή τα παιχνίδια των δύο Μαριών με το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Αλλά ευτυχώς την αντιπολίτευση θα την κάνουν οι Μενιδιώτες με τον Ίναχο (2 και τρεις σύμβουλοι ανίστοιχα) με 4 μόνο από την Αμφιλοχία!!! Ο κάθε λαός επιλέγει τελικά το ηγέτη που του αξίζει. Και σε εσάς αξίζει, έν έτει 2010, να μην έχετε νερό να πιείτε, να μην μπορείτε να πάτε στα σπίτια σας (σοτο, σε λίγο θα σου κάνει τελεφερικ) και να τρωτε τα σκουπίδια στη μάπα. Κατά τα άλλα ονειρευτείτε υποθαλάσσια πάρκινγκ , μαρίνες χωρίας ένα σκάφος και μια πλαζ για να τρώτε τα βοθρολύματα από τα παρακείμενα καταστήματα. Και όταν με το καλό ο αποκαλούμενος Ηγεμών μεταπηδήσει στη κεντρική πολιτική σκηνή, θα λέτε "τι ωραία, τι καλά, είμαστε η τελευταία πόλη στο Νομό". Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου, προφανώς εσύ, εγώ κι άλλοι δυο τρεις, βλέπουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας μάλλον ζει σε άλλη πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ένα νοσοκομείο κόψανε το πόδι κάποιου κι όταν έφευγε τον υποχρέωσαν να το πάρει μαζί του.

    Έψαχνε πολύ καιρό και τρόπους να ξεφορτωθεί το πόδι του, αδύνατο.

    Τελικά καταλήγει στο νεκροθάφτη.

    - Φίλε να το θάψουμε;

    - Ευχαρίστως, του απαντά εκείνος και το έθαψε.

    - Με καταϋποχρέωσες, με έσωσες, τι σου χρωστώ;

    - Aστα ρε φίλε, όλα μαζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι αρχη ακομη αλλα τσουζει.
    με τον καιρο θα σας περασει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο λαος του δημου αμφιλοχιας κρινει και ψηφιζει αυτους που αξιζουν.
    και μαλιστα χωρις πολιτικες επιλογες.
    αν αμφιβαλλετε ψαξτε να δειτε την επιλογη καθε τοπικου διαμερισματος.
    μιλαμε για συντριβη σε αυτα που υποστηριζετε.
    και οσο για την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ μη φοβαστε.
    θα παει μπροστα και ολος ο δημος μαζι, αρκει να το βουλωσετε, να σταματησετε να ειστε προκατειλημμενοι και ειδικα να το παιζετε πολυ μορφωμενοι και κοσμογυρισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που διέδιδαν συκοφαντίες και φήμες όλο αυτό τον-προ εκλογών-καιρό.Από τη μια ο απόλυτος θρίαμβος κι από την άλλη η 'το βάζω στα πόδια' τακτική.Κύριε Κοιμήση,τους καταποντήσατε.Καλή δουλειά σας εύχομαι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν το παίζουμε τίποτα. Είμαστε και πολύ μορφωμένοι και πολύ κοσμογυρισμένοι και δεν αμφισβητούμε τη συντριπτική νίκη του κου Κοιμήση.Τώρα όσο για τον λαό της Αμφιλοχίας, παίρνει πάντα ακριβώς αυτό που του αξίζει.Κι αυτό φαίνεται πανηγυρικά από την εικόνα της πόλης.Τώρα τα υπόλοιπα....εγώ τα ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να πατε εκει που σας αρεσει αν δεν σας αρεσει η Αμφιλοχια. Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΑΠΟ'',ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΕ? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πως θα χαρακτηρίσουμε έναν σαν πολύ βλάκα;
    -"Είναι τόσο βλάκας που στη λέξη πατάτα κάνει τουλάχιστον δύο ορθογραφικά λάθη".
    ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΣΤΟΝ ΜΑΛΤΕΖΟ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙΣ ΥΠΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κατς απαν. αντε γειαααα.... (για τον 10:47)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο ρε φίλε, ευτυχώς μας δείχνεις το επίπεδο των ανθρώπων που ψήφισαν Κοιμήση.Keep walking!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟΝ 4.47 , ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ''ΑΠΑΝ'' Σ'ΑΡΕΣΕ, ΓΛΥΚΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ. Ε, ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΑΚΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απορώ πραγματικά σε ποιόν εύχεστε Καλή Δουλειά, σε αυτόν που επί 8 χρόνια δεν έκανε τίποτα για την πόλη μας, στους συνεργάτες του που βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να τους βλέπουμε να περιφέρονται κορδωμένοι χωρίς να έχουν κουνήσει το δαχτυλάκι τους παρά μόνο για δικό τους όφελος?
    Λυπάμαι, αλλά ο λαός της Αμφιλοχίας στην πλειοψηφία του, έδειξε ότι είναι άξιος της τύχης του. Μην ακούσω κανέναν να παραπονεθεί ξανά για το νερό, για τους χώρους στάθμευσης, για τα σκουπίδια κλπ. Τόσα χρόνια τους ξέρατε....ας μην τους ξαναβγάζατε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πικρα και παλι πικρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ....ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΚΟΔΡΟΜΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΙΓΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥΣ.. ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝΕ!!!!!ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ,ΕΓΙΝΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ'ΑΣΤΡΑ. ΜΕΤΑ, ...ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ , ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ. ΞΕΦΤΙΛΑ , ΦΙΛΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΩ , ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε παιδιά κι αφού είναι έτσι τα πράγματα, γιατί δεν μιλάτε πριν τις εκλογές? Γιατί δεν φροντίζετε να μαθαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος τί συμβαίνει?? Νομίζετε ότι οι κάτοικοι σε κάθε χωριό γνωρίζουν όλα αυτά τα παρασκηνιακά? Και τελικά, ποιος τον βγάζει αυτόν τον δήμαρχο επιτέλους? Όλοι δυσαρεστημένοι είμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμείς πάλι που είμαστε από το Μενίδι και έχουμε φάει στη μάπα για 8 χρόνια τον Πρεβεζιάνο με την είδηση ότι βγήκε ο Κοιμήσης ανακουφιστήκαμε. Δεν τον γνωρίζουμε ως δήμαρχο αλλά πιστέψτε με τόσο ύπουλος σαν τον Πρεβεζιάνο σίγουρα δεν θα είναι! Ο Πρεβεζιάνος επι δημαρχιας υπήρξε εκδικητικός με όσουν δεν το ψηφιζαν, ενώ στα "πράσινα χωριά" (δηλαδη χωριά που στην πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι ήταν Πασόκ) δεν εκανε ούτε ένα έργο έτσι για ξεκάρφωμα! Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή