Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Ο νυν Δημαρχος Αμφιλοχιας Αποστολος Κοιμησης πηρε μια ανετη νικη σημερα

9 σχόλια:

  1. Τώρα φίλοι και παλιοί συναγωνιστές νεοδημοκρατες ηρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος για τις αισχρές αναρτήσεις και στο χέρι σας είναι να αποβάλετε αν είναι από την παράταξη αυτά τα άτομα που δεν ταιριάζουν στην μεγάλη παράταξη. (ελπίζω επειδή το ψηφοδέλτιο του Πρεβεζιανου που ήταν αρκετά πολυσυλλεκτικό, τα άτομα αυτά να μην είναι από την νεοδημοκρατικη παράταξη, γιατί εμείς στους παλιούς αγώνες δεν είχαμε τέτοια πράγματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περαστικα μας!παλι τα ιδια?δεν θα τον ξεφορτωθουμε ποτε αυτον αφου στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει!συγχαρητηρια στον δημαρχο.αρχιζω σιγα σιγα να τον γουσταρω αφου εχει καταφερει να επιβεβαιωσει την παροιμια ,"του τεμπελη το καρβελι βγαινει διπλο" και μαλιστα με ανεση και δειχνει οτι την παροιμια πιο πανω,την εχει κανει και νοοτροπια σε εναν ολοκληρο δημο!συγχαρητηρια και παλι να σε χαιρομαστε!αλλα 5 χρονια?θα μας μειννεις αξεχαστος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ? ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ? ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ. ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ , ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ. +(ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΝΥΦΕΣ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ . ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με το 8:55 σαν πρώην συναγωνιστής (προ Σαμαρά), ότι στους παλιούς αγώνες δεν είχαμε τέτοια πράγματα, αλλά δεν είχαμε ίσως επειδή στον ίδιο χώρο δεν τα βλέπαμε. Όταν πλέον μπορείς και ζυγίζεις καταστάσεις η διαπίστωση δυστυχώς είναι ότι στο κόμμα που δώσαμε χρόνια αγώνες, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι άτομα που διακατέχονται από μίσος, εμπάθεια, εκδικητικότητα, ρουφιανιά, χρησιμοποιούν μεθόδους, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, έχουν βιώματα και κατάλοιπα του παρελθόντος που δυστυχώς μεταφέρονται και στις νέες γενιές ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ........ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ
    Α ΡΕ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΛΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝ.......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΩΝ,ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ 'Η ΜΗ!ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ''ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ''ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ!ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ . (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΑΡΙΕ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΡΙΕ; ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ;) ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιοι με υποτιμητικα σχολια τυπου "ολους αυτους" αισθανονται φαινεται εξυπνοτεροι και υπερανω ολων!Μην τους το χαλασουμε ειδικα σημερα... αλλωστε φαινεται οτι εχουμε να κανουμε με ανερχομενα ταλεντα...οποιος αντιδρα στις πρακτικες του κ.κοιμηση ειναι υποχειριο του μαριου και καθε μαριου?και αν ειναι φιλος σου ο μαριος παρτον τηλ.να τον ρωτησεις.'η μηπως περιμενεις να σου απαντησει εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή