Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ.
ΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΛΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΥΘΥΝΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ,ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Ο ΑΡΙΒΙΣΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ, Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ. ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΟΥΧΟΙ.
ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΟΜΟΚΛΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΚΟΥΡΑΣΑΝ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ , ΟΙ ΒΑΡΩΝΙΕΣ, Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ, ΜΕ ΕΡΓΟ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

9 σχόλια:

  1. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APOSTOLH,KANTOYS ME TA KREMMYDAKIA .EXALLOY MAGEIRAS EISAI. NA XARO TO PNEYMATIKO MOY PAIDI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και οι αλβανοι να ψηφισουν, ο κοιμησης δεν σωνεται,θα παει για δευτερη κυριακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία του Μενιδίου αφού διαπιστώθηκε ότι με "συνοπτικές" διαδικασίες ο βασίλας φρόντισε να συμπεριληφθεί στο σχέδιο πόλεως αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του και αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας αλπού και να καταστούν έτσι οικόπεδα-φιλέτα χωρίς να το πάρει μυρωδιά κανένας δημοτικός σύμβουλος και κανένας δημότης.αθάνατο βαθύ πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.......
    ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΗΤΕΣ
    Ο ΚΙΡΙΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για το μενιδι ακουγονται και αλλα για το βιο και πολιτεια του διδυμου. προσεχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παρατηρούνται καθημερινές διαρροές από πρώην ψηφοφόρους κοιμήση που θα εκφράσουμε ψήφο διαμαρτυρίας στην αλαζονεία της υπάρχουσας εξουσίας.αυτοί που μας κυβερνάνε δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ που εμείς υπηρετούμε και πιστεύουμε.δεν αλλάζουμε ιδεολογία. απλά,τιμωρούμε όσους χρησιμοποίησαν την ιδεολογία μας για να αναρριχηθούν στην εξουσία και να ωφεληθούν οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιαννάκης μπαίνει στο μπάνιο και βλέπει τη μαμά του γυμνή.
    -Μαμά, τι είναι αυτό; ρωτάει δείχνοντας ανάμεσα στα πόδια της.
    -Εεεε, αυτό είναι απλά ένα μαύρο σφουγγάρι!
    Την άλλη μέρα και αφού έκανε μια μικρή έρευνα στο μπάνιο, πηγαίνει στην κουζίνα και ρωτάει τη μαμά του.
    -Μαμά που είναι το μαύρο σφουγγάρι που είχες χθες;
    -Εεε δεν ξέρω, κάπου εδώ γύρω θα είναι. Πήγαινε τώρα έξω να παίξεις.
    Ο Γιαννάκης, φεύγει και επιστρέφει καταχαρούμενος σε λίγα λεπτά.
    -Μαμά, μαμά, το βρήκα το σφουγγάρι σου!
    -Αλήθεια; Και πού είναι;
    -Πρέπει να το δάνεισες στην κυρία Μαρίκα δίπλα. Κοίταξα από το παράθυρό της και την είδα να σκουπίζει το πρόσωπο του μπαμπά με αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή