Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ


Στις τρεχουσες μερες που δινουν και παιρνουν οι κουβεντες και οι αξιολογησεις τοπικων αρχοντων ας μας ερχεται στο μυαλο μας η μορφη αυτου του ανθρωπου .

Περπαταμε στην Παραλια,απο αυτον πινουμε νερο απο αυτον.

Αυτα για να μην ξεχναμε........

8 σχόλια:

  1. Αυτός επέτρεψε να χτίζονται τα εκτρώματα 4 και 5 όροφοι στην πόλη.Με την ανοχή του κατεδαφίστηκαν όλα τα νεοκλασσικά της πόλης .Δική του η ευθύνη που η εθνική οδός διασχίζει την πόλη της Αμφιλοχίας.Πού τον θυμηθήκατε τέτοιες μέρες?Μην προκαλείτε .θα ακουστούν και θα γραφούν πολλά εναντίον του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ Ο ΤΕΛΩΝΑΣ Ο ΤΗΓΑΝΗΣ Η ΜΑΡΙΑ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΧΡΕΩΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ,ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΑΝ Η ΘΑ ΤΑ ΕΛΥΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.....ΑΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ, ΘΑ ΣΟΥΚΟΒΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως βλέπω δεν αντέχετε καμμιά κριτική.Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την πόλη της Αμφιλοχίας .Επέτρεψε την άναρχη δόμηση στην πόλη και την καταδίκασε τουριστικά!Οσο δε αφορά την παραλία έχουμε καλή μνήμη και γνωρίζουμε πότε έγινε και απο ποιούς και σε ποιές εποχές..Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους γιατί νομίζω ότι άν ανοίξουμε τέτοιο διαλογο θα πονέσουν κάποιοι.Γεννηθήκαμε και ζούμε στην πόλη και γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και είσαι πολύ μικρός για μας κόψεις εσύ τα ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΥΤΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΠΕΛΑΓΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ... ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ''ΑΠΑΝΩ ΠΗΓΑΔΙ ''.ΑΝΤΕΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΨΥΧΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί πρέπει να διαγράψουμε την ιστορία της πόλης?όσοι έχουν ευθύνες για την πορεία της πρέπει να τους αποδοθούν.θα ξεχάσουμε ότι ο αείμνηστος υπήρξε Δήμαρχος της επταετίας?έτσι σας βολευει να μην έχουμε μνήμη.Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΚΡΑΣΙΆ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΙΑΚ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΠΕΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή