Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ειναι αληθεια κυριε Δημαρχε οτι στη δημοπρασια του εργου <<Ασφαλοτρωσεις Δημοτικω οδων>>προυπ/σμου 300.000 ευρω προσφερθηκε απο εργολαβο εκπτωση ποσοστου 55%?
Ειναι αληθεια οτι η δημοπρασια ακυρωθηκε απο την περιφερεια και δεν κατακυρωθηκε στον εργολαβο λογο τυπικων παραβασεων κατα την διενεργεια της δημοπρασιας.
Ειναι αληθεια οτι κανατε κατατμηση του εργου σε τεσσερα εργα προυπ/σμου 75.οοο ευρω το καθενα?
Ειναι αληθεια οτι κανατε προχειρο διαγωνισμο και μεσω των ελεγχομενων σας οργανων,μελων της επιτροπης δημοπρασιας επιλεξατε 4 εργολαβους και δωσατε στον καθενα απο ενα εργο με την ιδια εκπτωση ποσοστου του 19%
Σας ρωταμε
Μπορειτε να μας εξηγησετε γιατι ζημιωσατε τον Δημο με ποσοστο 36% δηλαδη με ποσο πανω απο 100.000 ευρω?
Επιτρεπεται σε προεκλογικη περιοδο να αναθετετε τα εργα με αδιαφανεις και ζημιογονει διαδικασιες?
Εμεις θα περιμενουμε την απαντηση οχι για εμας αλλα για τους Δημοτες μας.
Την οποια και θα δημοσιευσουμε.

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧ.... ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΟΡΑΔΑΣ!!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΗΛΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή κύριε (που ξέρουμε ποιός είστε γιατί επαναλαμβάνεστε και γίνεται σαφεστάτη η ταυτότητά σας)εσείς που νοιάζεστε για το καλό αυτού του τόπου γιατί δεν εξηγείτε στα πλήθη την πραγματικότητα ως έχει και δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις;;; γιατί δεν λέτε για το ΣτΕ που κατέφυγε ο ενιστάμενος;;; γιατί δεν λέτε εάν και πότε θα γίνει η εκδίκαση του θέματος;;; γιατί επιτέλους δεν σταματάτε να δημιούργείτε εντυπώσεις στον κόσμο;;; η εκφοβιστική σας συμπεριφορά δεν είναι πλέον της μόδας!!! αλλά τί να πει κανείς;;; την κατάντια της παράταξης τη βλέπουμε όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή