Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ


Λιγες μερες προ των εκλογων και η Αμφιλοχια καθε αλλο παρα ζει στον ρυθμο και την αναλογη ατμοσφαιρα.

Λιγους εως ελαχιστους κατα πλειοψηφια μεγαλους σε ηλικια θα δει κανεις στους τοπους των παραταξεων ΠΑΓΩΝΙΑ-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Αν αυτο το κλιμα τελικα περασει και στην στιγμη μεσα στο παραβαν να ειμαστε σιγουροι οτι θα δουν τα ματια μας ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ δεν συγκινουν δυστυχως πλεον οι εκλογες.,δυστυχως γιατι καθοριζουν τις τυχες της καθημερινης μας ζωης.

Τι να περιμενει κανενας απο τον Γιαννη Πρεβεζανο με κολοβη οικονομικη ευχερεια να φερει βολτα τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ,και απο την νυν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ την φορτωμενη απο ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ υποσχεσης μιας ολοκληρης οκταετιας.

Δεν εχουμε τιποτα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ με τους υποψηφιους και προ παντων με τον νυν δημαρχο.

Ομως τι να περιμενει κανεις απο ενα κρατος στημμενο σαν λεμονοκουπα απο την ασφυκτικη πρεσσα των εξελιξεων της τελαυταιας χρονιας.

Τι να περιμενει καθε πολιτης εξουθενωμενος απο το βαρος των θυσιων που φερνει στην πλατη του.

Τι να περιμενει οταν και με δικη του ευθυνη ,η Αμφιλοχια εμεινε (ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) στα επιπεδα του 1970-1980.

Τι να του πει του ανεργου παιδιου?να τον διορισει για 8μηνο με 500 ευρο τον μηνα??

Τι να πεις στον κοσμο.....

Για αυτο και οι καφετεριες που θα φιλοξενουν τα εκλογικα κεντρα ας μην υπολογισουν ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΣΙΡΟΥΣ

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ [ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ] ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά οι ανίκανοι Δήμαρχοι που εκλέχτηκαν και άφησαν την πόλη χωρίς έργο ,την καταδίκασαν με την άναρχη δόμηση που επέτρεψαν ,γκρέμισαν ότι είχε μείνει(τελευταίο έγκλημα Πεταλάς και Πετρονίκος).Ρωτούν οι επισκέπτες που έρχονται στην πόλη.Τί μπορώ να δώ?Τί να τους απαντήσεις?ΤΙΠΟΤΑ .Αυτό είστε κύριοι ΤΙΠΟΤΑ .Καταδικάσατε τον τόπο στην παρακμή.Θα βρείτε το ΜΑΥΡΟ .Αυτό σας αξίζει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ .(ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ; ΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΟΥΣΑΝ; Η ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ; Η ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ; ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τη αναρχη δομηση μαθε ποιος φταιει ακριβως και μετα γραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι ότι στους κυρίους της Δεξιάς κατά πλειοψηφια τους αρέσει να είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου . τώρα ενώ έχει και άτομα δυνατά και άτομα που μπορούν την πόλη και τον καινούργιο Δήμο να τον πάνε μπροστά κάθονται πίσω από τις πλάτες άλλων , κάνουν περίεργες συμμαχίες , τάζουν μέχρι στους συνυποψήφιους τους λαγούς με πετραχήλια ,στενοχωρούν το κόσμο της παράταξης τους με όλο αυτό το συνοθηλευμα με τους καιροσκόπους που είναι μπροστά αλλά την ουρά τους την έχουν απέξω κλπ κλπ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΩΜΙ, ΦΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΞΑΝΘΟ ..... ΓΥΡΕΥΑΜΕ. ΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΙ-ΠΗΓΕΣ ΜΩΡΕ ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ ? ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΕΙΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΗΠΝΙΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή