Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010


ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ
ΟΤΙ ΠΗΡΕ 230.000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

6 σχόλια:

  1. νομίζω αυτή,που το άλλο blog την εμφανίζει ως φαβορί ενώ στην πραγματικότητα αυτός που φέρεται οτι εχει παρει τα 230.000,00 ευρώ της πριονίζει την καρέκλα και βάζει στοιχήματα ότι δεν θα πάρει πάνω από 300 ψήφους σε όλο το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ΡΕ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. Ο, ΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ''ΣΩΤΗΡΑΣ'' ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΓΡΙΑ, ΞΕΚΑ.......ΕΙ ΚΙ' ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Ε, ΡΕ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ανακήρυξη των συνδυασμών και επίσημα από το πρωτοδικείο, καταρρίπτονται όλα αυτά που διέρρεαν συστηματικά οι "γνωστοί", τα περί δήθεν νομιμότητας του συνδυασμού του πρεβεζιάνου. Οι νομικά επαρκείς "ινστρούκτορες" του Τόλη τι έχουν να πουν; Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακαθίσουν στα θρανία; Εκτός και όπως μου είπε ένα "πουλάκι" ότι πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται ο Ένας και Μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑ Α ΡΕ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧ, ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΟΜΑ....ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΤΑΣ ΟΡΚΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ, ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ''ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ''. ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ''ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ'' Ο ΘΕΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΣ ? ΤΟΤΕ, ΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΧ, ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ....!ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΙ!ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ!ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ, ΤΑ ΔΙΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΥΝ ΤΑ ¨ΤΥΧΕΡΑ" ΣΥΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ...ΛΟΥ!!!ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?ΚΥΡΙΕ ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή