Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ


Στο ψηφοδελτιο του υποψηφιου δημαρχου για την Αμφιλοχια κ.Ιωαννη Πρεβεζανο ακουγεται οτι θα τον πλεσιωνουν νεα προσωπα που θα ειναι και η μεγαλη εκπληξη για τους δημοτες.

Ατομα τα οποια θα ασχοληθουν για πρωτη φορα με τα κοινα της πολεως(το BLOG ξερει ονοματα τα οποια δεν μπορει προς το παρον να τα δημοσιευση).

Για να δουμε τα νεα αυτα ατομα θα κανουν την διαφορα?

Σημερα το απογευμα ο κ. Πρεβεζανος θα εχει μια συναντηση με επαγγελματιες της πολεως για να γνωρισει απο πρωτο χερι τα προβληματα που υπαρχουν και να προτεινουν προτασεις για την επιλυση των προβληματων.

8 σχόλια:

  1. ΨΥΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΜΜΩΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EMEIS OI BLAKES FTAIME POY TOYS PSIFIZOYME KAI TOYS EXOUME NTABATZHDES STA KEFALIA MAS MAYRO TO PASOK......MAKARI NA FUGEI AYTH H BRWMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΌΨΙΝ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mipws prepei na ksexasoyme oloi to parelthon?
    kai kapote na na arxisoyme na zoume moniasmenoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΑ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ(ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΙΑ) ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΕΤΑΖΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ.ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τα πολλά τα πέρα δώθε ο Πάνος δε θα διοριστεί ποτέ.Θα του πετάξουν πάλι το κόκκαλο και θα μείνει μπουκάλα.Θα μείνουν με τον καημό .Δεν κατάφεραν να τον κάνουν υπάλληλο.Ας πρόσεχαν.Θα τους δουλέψει πάλι ο Απόστολος .Καλά παθαίνουν!!παίρνουμε τα χάκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ''ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ''. ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΜ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΚΑΡΒΑΣΑΡΙΩΤΕΣ , ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. as doume pio prosextika ta prezonia pou exei valei kapoios upopsifios sto psifodeltio tou..as kamarwsoume tous anyparktous politikous pou emfanizontai me stoixeia kai kala...san den ntrepomaste ligo..as sovareutoume reee..pou htan h antipoliteysh tou kuriou prevezanou ola ayta ta xronia ths kathgorias.. ntroph kai aisxos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή