Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ. Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΤΚ. 30100
ΤΗΛ. 26410 21668, FAX 26410 48078

ΑΓΡΙΝΙΟ 07/09/2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκε τελικά από τον κ. Γ. Παπανδρέου ο ανασχηματισμός. Πρόκειται για μια κυβέρνηση βαθιά νυχτωμένη. Ο Πρωθυπουργός κατάφερε να την σχηματίσει στις … 1:30 τα ξημερώματα καθώς το κυνηγητό, το θρίλερ διαπραγματεύσεων, παζαριών και απειλών δεν είχε τέλος και ενώ ο εκπρόσωπος τύπου κ. Πεταλωτής έλεγε στα ΜΜΕ ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός. Ευτυχώς οι πολιτικοί της ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ κυβέρνησης μας λένε πάντα την αλήθεια . . . . . λεφτά υπάρχουν.
Έτσι για να γίνει οικονομία σε χρήματα και στις κρατικές σπατάλες η νέα κυβέρνηση αποτελείται από 48 μέλη έναντι 37 της προηγουμένης. Έχουμε δηλαδή εντυπωσιακή, αύξηση μελών της νέας ΔΝΤ –ΠΑΣΟΚ κυβέρνησης κατά 30%. Ένα αποτέλεσμα που στέλνει “αδιάβαστες” τις εξαγγελίες για μικρό και ευέλικτο σχήμα.
Από σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση των υπηρετών του Μνημονίου. Οι περισσότεροι επελέγησαν γιατί ήταν καλοί υπηρέτες, δεν φώναξαν, δεν αντέδρασαν στη λαίλαπα του ΔΝΤ και τελικά ανταμείφθηκαν γι’ αυτό.
Έχουμε μια κυβέρνηση με αέρα αξιοκρατίας και εκσυγχρονισμού καθώς επανέρχεται σε θέση υφυπουργού ο Ντίνος Ρόβλιας που δύο μήνες μετά την ορκωμοσία του, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2009, αποπέμφθηκε όταν βρέθηκαν σημειώματά του που ζητούσε ρουσφέτια και μεταθέσεις.
Η Άννα Νταλάρα γίνεται υφυπουργός. Αλήθεια αυτή γνωρίζει την φορολογική δήλωση του συζύγου της τραγουδιστή κ. Νταλάρα;Έχουμε μια κυβέρνηση ανανεωμένη με τον υπουργό των ναυαγίων κ. Παπουτσή Χρ., καθώς επί των ημερών του ως Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας βυθίστηκε το ΣΑΜΙΝΑ με 83 νεκρούς.
Ο κ. Σκανδαλίδης, η κα. Μιλένα Αποστολάκη και πάνω από όλους και όλα ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης που ξεθάφτηκε από το χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας έρχονται να σώσουν τους Έλληνες.
Αλήθεια γιατί μέσα σε 11 μήνες κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας και τώρα το επαναφέρει;

Το συμπέρασμα, είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου έκανε τόση ανακατωσούρα για να διώξει ουσιαστικά την Μπατζελή.
Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ



ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου