Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ


Η Καθαριότητα, τα Σκουπίδια ειδικότερα αποτελούν την μόνιμη αλλά και τη πιό δικαιολογημένη αιτία για μουρμούρα και δυσαρέσκεια από τους πολίτες της Αμφιλοχίας।
Καταλαβαίνουμε από τη μεριά του Δήμου ότι η διατήρηση της πόλης καθαρής και ειδικότερα η αποκομιδή είναι το δυσκολότερο και το πιο δαπανηρό έργο।
ΟΜΩΣ...
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥ
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

8 σχόλια:

  1. Κάποιος να πάρει τη μάνικα να καθαρίσει να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΄΄ΑΦΑΝΤΗ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ? ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ . Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ--ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ --ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ --ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσάει πολύ και χαλάει το μαλλί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ Ο,ΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή