Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίο... σύντροφε!


Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων από τον κ. Τσούρα των ονομάτων των περιφερειαρχών εθεάθει ο Ευθύμιος ο Μεγαλοπρεπής να εξέρχεται μετά της συζύγου του σταδίου υβρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση τους συντρόφους ΠΑΣΟΚΟΥΣ πετώντας στο έδαφος τις κομματικές τους ταυτότητες !!!


Y.Γ.1 H είδηση είναι απόλυτη αληθής και διασταυρωμένη και από τη δική μας πλευρά με τη μόνη διαφορά πως εκτός από την σύζυγο του τον Νομάρχη συνόδευε και ο Αντινομάρχης και στενός του φίλος κ. Καπώνης που κι αυτός αμήχανος και «χολωμένος» τράβηξε προς την έξοδο του Σταδίου.
Y.Γ.2 Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νομάρχης το κακό μαντάτο το έμαθα δέκα μόλις λεπτά πριν ο Τσούρας ανακοινώσει την προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου, πράγμα που τον έκανε νωρίτερα να πετάει από ευτυχία και να κερνά συντρόφους στο κυλικείο του Σταδίου.

9 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ κερναει για την πανολεθρια που επαθε ο φιλος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΙΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. ''ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ''. ΤΟ ''ΠΑΙΝΤΙ'' ,ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΥΤΙΛΑ Μ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΄΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ''. ΑΥΤΟ ΤΟ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ'' ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ,ΠΡΩΤΙΣΤΩΣΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ...ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ οπως εστρωσε θα κοιμηθει,αγρινιο ναυπακτο μεσσολογγι ακτιο θα τα χασει απο ανταρτες και νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.ΧΑΡΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ,ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O KOIMΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ -ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ stayc ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ---ΑΝΤΙΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ --

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΥΜΙΟ ΖΕΙΣ ΕΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΘΥΜΙΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ///ΑΡΓΑΜΙΣΟΥ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή