Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΟ


Για τη Δυτική Ελλάδα, όλα συγκλίνουν πως τελικά υποψήφιος θα είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, μιας και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ρίξει στη μάχη κεντρικά πολιτικά πρόσωπα και αρκετά μέλή του Υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό και οι πληροφορίες δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες ως προς το τι απάντησε ο Αχαιός πολιτικός. Αλλα ειδησεογραφικά ιστολόγια λένε πως είπε ναι, άλλα πως είπε οχι. Η συνάντηση πάντως θα πρέπει να θεωρείται πως αποτελεί ουσιαστικά ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κατσιφάρα.
Σύμφωνα με το MEGΑ πάντως, ο Υφυπουργός φέρεται να απάντησε θετικά ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ ειπώθηκε πως για υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα προταθούν οι σημερινοί νομάρχες των τριών νομών, άγνωστο βέβαια το εαν θα συναινέσουν.
Από την άλλη, πάντα στο ιδιο κανάλι σημειώθηκε πως αν τελικά θα είναι ο κ. Κατσιφάρας υποψήφιος, η ΝΔ θα ρίξει στη μάχη τον Αχαιό βουλευτή κ. Νικολόπουλο, διαφορετικά "παίζουν" τα ονόματα Λιβανού και Παπαναστασίου.

5 σχόλια:

  1. ΤΑΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑΠΑΘΕ. Ο ΘΥΜΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑΧΕ 400. Ε ΡΕ ΧΑΡΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ...... ΘΥΜΙΟ '' ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ'' ΑΜ ΠΩΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ IMAGE.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΟΥΣΚΑ", ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ....ΑΕΙ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΧΑΙΡΕΤΙΜΑΤΑ ΤΣ'ΑΓΓΕΛΩΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδάκια βάλτε την ουρά κάτω από τα σκέλια τώρα που ο Σώκος πήρε το χρίσμα και διαγράψτε την ανάρτηση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ , ΄΄ΚΟΣΕΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΑΝΩ''.ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή