Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Μερικα παπαγαλακια γυριζουν τα χωρια και διαδιδουν οτι ο υποψηφιος για τον Δημο Αμφιλοχιας κυριος Ιωαννης Πρεβεζανος δεν θα κανει ψηφοδελτιο και οι τωρινοι συμβουλοι απο την αντιπολιτευση θα ειναι στο ψηφοδελτιο του κυριου Αποστολου Κοιμηση.
ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ με τα παραμυθια που λενε γιατι ολοι εχουν καταλαβει οτι ο υποψηφιος κυριος Πρεβεζανος μπηκε δυναμικα στην κουρσα για τον Δημο Αμφιλοχιας και τους ενημερωνουμε οτι οταν δουν τους υποψηφιους θα τριβουν τα ματια τους.

3 σχόλια:

  1. ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ; (ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέσα στην τριετία που διανύουμε 6.000.000.000 λιγότερα θα πάνε στους Δήμους. «Πρόκειται περίπου για το 50% των πόρων που θα είχαν τη δυνατότητα οι δήμοι να διαθέσουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ? Α, ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ 2002-2006. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΒΕΒΑΙΩΣ.ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ. ΠΡΕΒΕΖΑΝΕ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ''ΚΑΠΑΚΙ'' ΑΥΤΗ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή