Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ Ο Καραμανλης θα δικαιωθει απο την ιστορια.


Κεραυνους εξαπελυσε ο βουλευτης Μαριος Σαλμας σε ομιλια του πριν απο λιγο στο Αγρινιο.

“Ο Καραμανλης θα δικαιωθει απο την ιστορια πολυ συντομα. Ο Παπανδρεου εκποιησε την χωρα, ανταλλαξε τα ομολογα με ενυποθηκα δανεια, εδιωξε τους αγωγους.”

Εντυπωση εκανε και η αναφορα του στον βουλευτη Π. Καμμενο για τον οποιο ειπε οτι αποτελει το ηθικο επιχειρημα της ΝΔ με την ακεραιοτητα και την δυναμικη του, ενω δηλωσε με νοημα: “Οι επιλογες του Καμμενου βρισκουν συμφωνους ΟΛΟΥΣ τους βουλευτες που δεν χρωστουν σε εξωθεσμικα κεντρα…”

Ο τ. Βουλευτης κ. Λιβανος δηλωσε εξ’ αλλου στο ιδιο μηκος κυματος οτι “επιτελους, καποιος επρεπε να δειξει με το δαχτυλο καποιους που εχουν υποθηκευσει το πολιτικο μας συστημα”.

4 σχόλια:

  1. καλά σε ποιο πλανήτη ζει ο Μάριος; Ποιά ιστορία θα γραψει για τον καραμανλή; Ότι ηγήθηκε μιας κυβέρνησης του βατοπαιδίου, των ομολόγων, των κουμπάρων, της φυγής του χριστοφοράκου και του καραβέλα, της ηγεμονίας του ρουσόπουλου, του ζαχόπουλου; για τα playstation μετά τις 12:00 για τα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για την εικ΄να της χώρας του; Μάριε ευτυχώς ακόμη δεν μας έχουν κάνει λοβοτομή. Γύρισε σελίδα για να μη γίνεις εσύ ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την τροφή σου δίνουν τα πουλημένα ΜΜΕ και τα αφεντικά τους και δεν κατάλαβες τι έγινε στη χώρα και τι γίνεται ΤΩΡΑ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ .Πουλιέται η χώρα και ο πλούτος της και σεις ακουτε το ΜΕΓΚΑ .Οταν καταλάβεις τι έκανες ψηφίζοντας τον ΓΑΠ θα είναι πλέον πολύ αργά.Δεν γνωρίζω αν είσαι υπάλληλος ή επαγγελματίας αλλά από το καλοκαίρι και μετά θα κλαίμε όλοι με μάυρο δάκρι.ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊΣ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ .ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ..Α ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ?ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ? ΣΑΛΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΛΑΝ- ΜΑΓΓΙΝΑ ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΗΑΝΑ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΣΟΚ,,,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ..(ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΛΙΓΟ) Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑ,ΜΑΝΛΗ-ΑΝΗΨΙΟ ΕΔΩ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή