Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Σήμερα το πρωι συνήλθε στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας το Δημοτικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμφιλοχίας σκοπό να εκλέξει τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου.
Για την υποψηφιοτητα του προεδρου αυτοπροταθη ο Μπεκατωρος Γρηγορης
Για την υποψηφιοτητα του Αντιπροεδρου οι υποψηφιοτητες ηταν δυο του Καζακου Κωστα και Σμυρης Ευσταθιος.
Τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας ειναι τα εξης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπεκατωρος Γρηγοριος(3 ψηφοι ναι)(2 οχι)
Αντιπροεδρος Καζακης Κων/ντινος(3 ψηφοι)
Ο υποψηφιος απο την αντιπολιτευση Σμυρης Ευσταθιος πηρε 2 ψηφους

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ!!ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ....ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ....ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ 9:52 εισουν παρων; (μηπως το οργανο θα επρεπε να συλληφθη για καταχρηση εξουσιας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι γνωστοι νταηδες της πόλης!!δεν εχουμε κανενα ενδοιασμό για την συμπεριφορά τους.Απλά οι εποχες έχουν αλλάξει και δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί!!!Με αυτή τη νοοτροπία και συμπεριφορά θα αντιμετωπίζουν και τους πολίτες?Και γιατί πρεπει να είμαστε παρόντες?Πρώτη φορά εμπλέκεται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές?Ουκ ολίγες κατά το παρελθον και μάλιστα ενωπιον πολλών μαρτύρων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης μας .(χωρίς να αμφιβάλω σε ότι γράφεις γιατί εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον συγκεκριμένο για όλες τις υποθέσεις .) ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΝΑΣ ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ (ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή