Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΖΩΑ!!!


Πάγκαλε, είμαι δημόσιος υπάλληλος και διαβάζω ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Είμαι κοπρίτης, είμαι ζώο και ότι άλλο εσύ θέλεις να είμαι. Επίτρεψέ μου όμως να σου πω και εγώ τι είσαι. Δεν θα χρησιμοποιήσω ύβρεις αλλά κάτι πολύ περισσότερο βαρύ. Πάγκαλε, είσαι τριάντα χρόνια πολιτικός του ΠΑΣΟΚ. Πάγκαλε, είσαι ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

6 σχόλια:

  1. ΧΩΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΟΔΩΡΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ........Κ.Κ.Ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκαλε κουφαλα ερχεται κρεμαλα!!! Ου να μου χαθεις παλιοπροδοτη σαπιοκοιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσο ακομα θα ανεχτουμε αυτον τον μα..κα ο γαιδαρος την προσβολη την εχει πανηγυρι.....ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειμαι δημοσιος υπαλληλος,ο παγκαλος εχει δικιο.Ποτε εχει δικιο ομως; τωρα που την κοπαναει απ την πολιτικη;Επισης το γουρουνοειδες γιατι τοσα χρονια διοριζε τεμπεληδες;και οταν του ζητουσαν διορισμο γιατι το κανε και δεν αντιδρουσε.Αρα η πολιτικη του σταδιοδρομια οφειλετε σε μας τους κοπριτες που τον ψηφισαμε γιατι ετσι μας αναγκασε να κανουμε.Οταν η ανεργια εφτασε το 15%, οταν ολες οι βιομηχανιες πηγαν στα σκοπια κ την βουλγαρια λογω φορολογιας,οταν το κρατος επετρεψε σε καποιους να παραγουν και να πουλανε αερα,οταν το κρατος εκανε τους κεφαλαιουχους να απασχολουν προσωπικο με 450e,οταν το κρατος ξεπουλησε τους αγροτες,οταν το κρατος εβαλε τον αφελη και αμορφοτο κοσμο να παιξει χρηματιστηριο.οταν οταν οταν οταν..ε τοτε αναγκασε τον κοσμο να στραφει στο σιγουρο δημοσιο οσοι μπηκαμε μεσα ειμαστε τυχεροι και δωσαμε την ψηφο μας στον παγκαλο και στον καθε παγκαλο για να φαμε ενα κοματι ψωμι.Σημερα στο Λονδινο ενας πρωην βουλευτης περασε τα σιδερα της φυλακης...οταν γινει και αυτο στην Ελλαδα τοτε θα μιλαμε για κρατος δικαιου,αν πανε ποτε αυτοι φυλακοι τοτε να απολυθουμε ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι που τρωμε τα λεφτα του λαου.Αλλα οταν μιλαει αυτος που ο ιδιος εφτιαξε το συστημα να δουλευει ετσι ειναι για κρεμασμα.Δυστυχως τελικα ο Κουφοντινας και ο Σαββας Ξηρος ειναι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή