Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΠΛΑΖ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


Θελουμε να δωσουμε συνχαρητηρια στους ανθρωπους που λειτουργουν την ΝΕΑ ΠΛΑΖ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ για την καθαριοτητα του μαγαζιου και της παραλιας αλλα και για τις πολυ οικονομικες τιμες αλλα και για την πολυ καλη και γρηγορη εξυπηρετηση του πελατη।

Αυτο το γραφουμε οχι σαν διαφημηση δικια μας προς το μαγαζι αλλα μετα απο πολυ θετικα σχολια .Οι δημοτες Αμφιλοχιας μας παρατρινανε να το γραψουμε.

2 σχόλια:

  1. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

    Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
    αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

    είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

    DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή