Τρίτη 6 Ιουλίου 2010


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΩΝ
ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΤΤΙΚΗΣ
"Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ "

Δελτιο τυπου


Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 και ώρα 10:30 π.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, την Εκδήλωση – Ομιλία με ΘΕΜΑ: «ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ» με ομιλητή τον κύριο Νικόλαο Τέλωνα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, φίλες και φίλοι της Αμφιλοχίας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Απόστολος Κοιμήσης, οι βουλευτές κος Παναγιώτης Κουρουμπλής και κος Κώστας Καραγκούνης, η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης και Πρόνοιας, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ και πολιτευτής του νομού μας κα Μαρία Σιούνα Δημητρακοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παναγιώτης Κοντός, η Αντιδήμαρχος της πόλης μας κα Ελευθερία Μαργάρη - Ζαβογιάννη, ο Εκδότης της Εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ» κος Χρυσόστομος Πατούλας, ο Εκδότης της Εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» κος Ηλίας Ζαπαντιώτης, καθώς πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων και φορέων του νομού μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κος Δημήτρης Αρσένης αφού απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους παρουσίασε τον ομιλητή της εκδήλωσης Κο Νικόλαο Τέλωνα και τόνισε τα εξής:
«Συμπατριώτισσες - Συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι της Αμφιλοχίας,
Όπως γνωρίζετε υπάρχουν ακόμα και σήμερα, μεταξύ μας άνθρωποι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να τους συστήσεις σε ένα ευρύτερο κοινό, γιατί δίνοντας καθημερινά από μόνοι τους έντονο το στίγμα της κοινωνικής, της πολιτιστικής και πολιτικής τους παρουσίας, αποτελούν το παράδειγμα προς μίμηση και κατορθώνουν να είναι τόσο οικείοι και αγαπητοί σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου