Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ


Με ειρωνική διάθεση αντιμετώπισαν από την Κυβέρνηση, και ειδικότερα από την πλευρά της Λούκα Κατσέλη, την προχθεσινή κριτική που άσκησε ο Μάριος Σαλμάς για τα φάρμακα.

Κι αυτό διότι θεωρούν ότι ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας είναι από εκείνους που... δεν κάνουν γκελ στον χώρο του, λόγω και του παρελθόντος του στο πόστο του υφυπουργού Υγείας, στην τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή.

Όπως μάλιστα σχολίαζαν χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους στελέχη της Ιπποκράτους, στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαλμάς δεν έχει καλό όνομα ούτε μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, και συμπλήρωναν ότι γι' αυτόν τον λόγο αμφισβητήθηκε έντονα η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να τον εμπιστευτεί.

Τα ίδια στελέχη, που έχουν αναφορά στον χώρο της υγείας, θύμιζαν στους δημοσιογράφους ότι όταν ο Μάριος Σαλμάς είχε τοποθετηθεί υφυπουργός Υγείας στη θέση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής υπήρχε, εκτός από μέλη της οικογένειάς του, και... η οικιακή βοηθός, όπως είχε γραφτεί εκείνη την περίοδο, σε παραπολιτικά σχόλια εφημερίδων.

«Έχουμε ράμματα για τη γούνα του», συμπλήρωναν με νόημα, και θύμιζαν την εμπλοκή της πρώην διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του, Μαρίας Σωτηρίου, με το «κύκλωμα Τρομπούκη». Τότε μάλιστα, είχε υπάρξει και σχετική ερώτηση για τον κ. Σαλμά στη Βουλή, με πρωτοβουλία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον σημερινό τομεάρχη είχε καλύψει πλήρως ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Εμείς πάντως θυμίζουμε ότι ο Μάριος Σαλμάς είχε αντιδράσει έντονα τότε, στην προσπάθεια να εμπλέξουν το όνομά του με την υπόθεση Τρομπούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου