Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Χθές το απόγευμα στις 15-2-2011 ο Βουλευτής του Νομού και ο Αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης πραγματοποίησε συγκέντρωση Αιτολωακαρνάνων Δικηγόρων.
Παρευρέθηκαν ο τέως Υπουργός ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ο πρώην Πολιτευτής του Νομού και Δικηγόρος ΠΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο κ.ΝΑΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γενικός Διευθυντής Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και ο κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Υποψήφιος Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΙ ΜΕΙΡΑΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Α;ΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ , ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΕΣΙΜΟ Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ 3ΛΙΤΡΗ LEXUS. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΚΕΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ? ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΠΑΚΕΤΤΟ ''.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή