Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκίνησε με… ΒΡΙΣΙΕΣ, μετά ήρθε το ΠΑΠΟΥΤΣΙ, σήμερα Η ΜΠΟΥΝΙΑ, αύριο;;;





Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία μέσα από εικόνες… Σήμερα είχαμε και αίμα…
το ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΙ θα είναι;;;

9 σχόλια:

  1. αυτα εχη η πουτανα η ζωη κινδυνοι του επαγγελματος οποιον δεν του αρεσει στο σπιτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toy ekanan ta moytra kreas xa xa xa toys alhtes ta zva poy mas kybernoysan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ.ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ.ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ Ο, ΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ , ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ , ΕΤΣΙ Η ΦΡΙΚΗ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΟΛΟΥΘΕ ΜΑ, ΚΥΡΙΩΣ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΖΟΥΝ Σ'ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΡΕΞΕ, ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο,ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ...ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΕΞ ΑΛΛΟΥ , Ο,ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΑΙ ΜΕΤΕΤΟΙΑ ...ΠΙΤΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ...ΚΟΤΤΕΣ ΤΗΣ ..Ο Ρ Γ Η Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ...Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ.ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. της αντιπολιτευσης χτυπισαν βουλευτη που λει...οχι στο μνημονιο .να καταλαβουμε οτι ειμαστε υπο κατοχη σε λιγο θα κριθει αναγαιο να κρυβονται ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτος ο κυριος οταν ηταν υπουργος στοιχιζε στο κρατος η διαμονη του σε ξενοδοχεια της ευρωπης 300χιλιαδες ευρο την βραδυα.Στοιχεια που βγηκαν συην φορα στην εκπομπη του Μακη.1 βραδυα του το εισοδημα 18 εργαζομενων περιπου.Καλα τον καναν τον ξεφτυλα.Ολοι τους ετσι και χειροτερα,δουλευουμε σαν τα σκυλια ολη μερα για να τρωνε αυτοι οι κοπριτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή