Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνα εργάτη μη φοβάσαι… θα σε σώσουν οι συνδικαΛΗΣΤΕΣ



Στην γΕλλάδα των μνημονίων όλα πάνε καλά. Οι Ευρωπαίοι στην παγωνιά και οι Έλληνες στην αμμουδιά Οι μόνοι που δεν σηκώνουν κεφάλι είναι οι συνδικαλιστές που αγωνίζονται πριν από εσένα για εσένα. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ συζητά με τις ώρες με τον πρόεδρο του ΣΕΒ και είναι τόσο μεγάλη η κούραση του που αμέσως μετά ξεχνά τα πάντα και μας λέει ότι δεν έγινε καμία συνάντηση. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μας ανακοινώνει ότι μετά από επτάωρη συνάντηση είναι κοντά σε συμφωνία.
Οι Έλληνες εξακολουθούν να παίζουν ρακέτες στην παραλία και να σφυρίζουν κλέφτικα. Όλοι περιμένουμε το ξέσπασμα του λαού αλλά από ότι φαίνεται ο λαός είναι αλλού. Από ότι φαίνεται αυτός ο Δεκέμβρης δεν θα είναι ο μήνας που τρέφει τους άλλους έντεκα, άλλα ο μήνας που θα μας φάει. Η τηλεόραση μας βομβαρδίζει με μειώσεις μισθών και συντάξεων και σε κάποια κανάλια άρχισαν να σκάβουν ομαδικούς τάφους και περιμένουν να μας υποδεχθούν για το Χριστουγεννιάτικο σώου. Εσύ όμως Έλληνα συνταξιούχε, Έλληνα ιδιωτικέ υπάλληλε, Έλληνα δημόσιε υπάλληλε, Έλληνα αγρότη μη φοβάσαι. Συνέχισε να παίζεις με τα μπαλάκια σου στην παραλία και κοιμήσου ήσυχος:
ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ….

3 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΔΕΣ , ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΔΩΛΙΑ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ..ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.. ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ'ΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή