Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σε ελεύθερη πτώση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Δραματικά είναι τα ποσοστά που συγκέντρωσαν τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ σύμφωνα με έρευνα της G.P।.O για λογαριασμό του Μega.
Το ΠΑΣΟΚ κινείται κατω του 30% ενώ η Ν.Δ μετα βίας ξεπερνά το 20%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος και το λευκό είναι το τρίτο κόμμα.

Είναι ολοφάνερη η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και συντριπτική η απογοήτευση εκείνων της Ν.Δ.

Από την έρευνα προκύπτει ότι είναι τα χαμηλότερα ποσοστά που συγκέντρωσαν στη δημοσκοπική ιστορία τα δύο μεγάλα κόμματα.

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με αντίστοιχη έρευνα της GPO τον Απρίλιο του 2010, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει πτώση 2 ποσοστιαίων μονάδων με ποσοστό μόλις 28,6 % , (30,6 %), η Ν.Δ παραμένει στάσιμη (21,1 %), όπως και το Κ.Κ.Ε 9,0% (8.9) με το ΛΑΟΣ 6,8 (6,9).

Απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ που από το 3,2 % σήμερα συγκεντρώνει 2,8 % .

Από την δυσαρέσκεια προς το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ ωφελημένοι δείχνει να είναι οι Oικολόγοι Πράσινοι που τσίμπησαν 0,9% φτάνοντας στο 2,8% ενώ η Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη συγκεντρώνει το 1,7 %.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η αποχή και το λευκό με 17% και «πονηρή» διέξοδο μοιάζει να ψάχνει το 10.2% των ψηφοφόρων που καταγράφηκε ως αδιευκρίνιστη ψήφος.

Αυθόρμητα οι πολίτες σε ποσοστό 22,9 % απάντησαν ότι για την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας ευθύνονται όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

Παράλληλα διχασμένη παρουσιάζεται η κοινή γνώμη καθώς οι πολίτες δεν συμφωνούν με την πολιτική κανενός κόμματος και φοβούνται μελλοντικά την πτώχευση της χώρας.

4 σχόλια:

  1. φωτια στα πανζακια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ. .....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ . ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΣΚΑΦΑΡΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΥΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ .Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΄΄ΧΑΘΗΚΕ ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΙΔΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΕΝΑΣ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΄΄ΤΣΙΤΣΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΦΕΥΓΕΙ΄΄ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ. ΑΓΙΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή