Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο ΒΑΛΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΩΜΑ ΧΟΥΤΑ

Στο ακουσμα της πιθανης καθοδου του Θωμα Χουτα στις εκλογες ως υποψηφιου Δημαρχου του νεου Δημου Αμφιλοχιας ο Βαλτος ξεσηκωθηκε.
Εκατονταδες ειναι τα τηλεφωνηματα που δεχεται καθημερινα τον παρατρυνουν να ειναι υποψηφιος.Μεταξυ αυτων οπως ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε και οχτω διατελεσαντες προεδροι στις πρωην κοινοτητες του δημου Ιναχου καθως και πεντε πρωην αντιδημαρχοι,οι οποιοι εντος των ημερων θα συναντηθουν για να συγκρατησουν επιτροπη εκλογικου Αγωνα για τον ορεινο Βαλτο σε περιπτωση καθοδου του Θωμα Χουτα .

8 σχόλια:

  1. θα τον κυνηγησουν η σουσουραδα και το περιβαλλον της παντως ειναι σοβαρος και δεν ειναι λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει την προϊστορία του στα του Δήμου.Δεν στήριξε την υποψηφιότητα της παράταξης της ΝΔ για το Δήμο σε προηγούμενς εκλογικές αναμετρήσεις,και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.Πώς τώρα έρχεται ο κύριος Χούτας να ζητήσει από τον κόσμο της παράταξης τη στήριξή του.Ας κατέβει ανεξάρτητος αν έχει κότσια.Και εσεις που στηρίζετε την υποψηφιότητα του επιστέψτε στην πρωτεύουσα και ασχοληθείτε καλύτερα με το ΛΑΜΟΓΙΟ που υπηρετείτε τα τελευταία χρόνια.Δεν επιθυμούμε συνταξιούχους και γέρουςγια υποψηφίους Δημάρχους.Κρατήστε τους για την πάρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα εννοείτε αυτόν του Παπαθεμελή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οθωμαs to 1989 επαιξε πολυ παρασκηνιο στα δημοτικα και εμεινε με το αγαλμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΟΥΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι? ακου ξεσηκωθηκε ο βαλτος, εκατονταδες τηλεφωνηματα επιτροπες εκλογικου αγωνα απο πρωην κοινοταρχες, εχουμε τρελαθει τελειως? που ηταν ολοι αυτοι οταν ο Χουτας κατεβαινε για βουλευτης και γιατι δεν τον στηριζαν τοτε?
    Ο Χουτας εχει πολυ καιρο να ασχοληθει με τα τοπικα θεματα εχουμε πολλα χρονια να τον δουμε και το σιγουρο ειναι οτι μια τετοια υποψηφιοτητα θα ηταν βουτηρο στο ψωμι του κοιμηση.
    Οποτε σταματηστε να ανεβαζεται βλακιες γιατι αν δεν ειστε ανοητοι ειστε προβοκατορες που θελεται να διασυρεται εναν κατα τα αλλα πολυ σεβαστο και αξιολογο ανθρωπο οπως ο Χουτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή