Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επιτέλους ένας άνδρας!

http://cache.virtualtourist.com/1/1089415-G_string-Panama.jpgΕπιτέλους και μία ηρωϊκή απόφαση από την κυβέρνηση του μνημονίου. Ο άνθρωπος που προέβαλλε τα οπίσθια του στα αδηφάγα γεράκια του πλανήτη, έλαβε την θέση που του αρμόζει, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που απαιτούνται στιβαρά οπ… ε μπράτσα για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις συμπληγάδες της κρίσης και των καιροφυλακτούντων γειτόνων.

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν το γεγονός, θα σας πούμε ότι κατά το ιστορικό εκείνο “συνέδριο της Σύμης”, με την παρουσία μεταξύ άλλων και του ίδιου του Μπιλ Κλίντον με τα χέρια του να στάζουν νωπό αίμα από τον βομβαρδισμό της Σερβίας, ένας καλλίγραμμος νέος τόλμησε.

Ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά βάδισε αγέρωχα στην παραλία φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό από τα λεγόμενα “στρινγκ”. Αμέσως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Αυτός όμως δεν πτοήθηκε. Συνέχισε αγέρωχος και έγινε ένα με την υφαλοκρηπίδα του καταγάλανου Αιγαίου, που η μοίρα του φύλαγε να την υπερασπίσει.

Όλοι αναρωτήθηκαν για το ποιός είναι αυτός ο άγνωστος άνδρας… Τότε βλέπετε ήταν άγνωστος. “Είναι φίλος του υπουργού εξωτερικών”, απάντησε κάποιος.

Σήμερα πλέον όλοι τον γνωρίζουν αφού πήρε την θέση που δικαιούται στην κυβέρνηση της μεγάλης μάχης.

Κάποιοι ακροδεξιοί βέβαια λοιδωρούν: “Αφού κατέβασε τα βρακιά του τόσο εύκολα στον Κλίντον, φαντάσου τι θα κάνει απέναντι στον Νταβούτογλου…”

Ακροδεξιές ανοησίες από ανθρώπους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι άνδρας είναι αυτός που θα θυσιασει ακόμα και ότι πολυτιμότερο έχει για την πατρίδα.

Καλή επιτυχία κύριε υπουργέ στο δύσκολο έργο σας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΗΔΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΑΝΩΜΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή