Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ


Αν κάποιος σας πει ότι εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας χρωστάει λεφτά και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ποσό ποιό θα είναι το πιο λογικό πράγμα που θα ρωτήσετε; Φυσικά πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος! Στην Ελλάδα όμως του σήμερα έχουμε χάσει κάθε ίχνος λογικής καθώς η σκέψη μας ελέγχεται, αφού ελέγχονται και όλα τα ερεθίσματα που δέχεται το μυαλό μας για να σκέφτεται μόνο ότι συμφέρει. Μας λένε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία χρωστάει η χώρα. Γι’αυτά μας έβαλαν στο Μνημόνιο, γι’ αυτά έκοψαν μισθούς, γι’ αυτά υποθηκεύουν το μέλλον το δικό μας και της χώρας ολόκληρης. Από την άλλη μας λένε για σκάνδαλα Βατοπέδι, Ζήμενς, υποβρύχια. Ένας χορός δισεκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες των πληρωτών κορόιδων πολιτών.

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό
    μαζί με το ουστ το αει σιχτίρ και το ουρτ
    άντε βρε παιδιά να μεγαλώνει ο κατάλογος
    ά και το πάρτα μωρή άρρωστη
    και το πάρ τα τρία μου
    χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα φαγαμε μαζί, αλλά τα πληρώνουμε τα φαγωμενα τους εμείς οι μαλακες και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕ ΜΑΝΙΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΟΠΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ......ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ .....ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ DESTINATORS ΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή