Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« Εξάρθρωση σπείρας, σύλληψη αλλοδαπών για διαρρήξεις – κλοπές – εκβιάσεις »


Συνελήφθησαν, χθες (26-01-2011) στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε., τρείς (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29, 25 και 22 ετών οι οποίοι συγκρότησαν από οκταμήνου εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε Ιερούς Ναούς, καταστήματα, κατοικίες ως και κλοπές οχημάτων, για την παράδοση των οποίων απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα από τους ιδιοκτήτες.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 26-1-2011 εντοπίσθηκε σταθμευμένο σε κεντρική οδό της πόλεως Αγρινίου, κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Βραδινές ώρες της ιδίας ο πρώτος των συλληφθέντων, μετέβη στο σημείο να το παραλάβει και αμέσως προσήχθη στην Υπηρεσία μας.

Από την αστυνομική έρευνα που επακολούθησε – σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Αχαΐας – προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, προέβαιναν κατά καιρούς και με διαφορετική σύνθεση σε διαρρήξεις Ιερών Ναών, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατοικιών και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, τσιγάρα, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά εκκίνησης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

Στην συνέχεια αφαιρούσαν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξωθι των κατοικιών και σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, εκβίασαν τους ιδιοκτήτες απαιτώντας την κατάθεση χρηματικού ποσού ύψους – 2.000,00 – Ευρώ, σε τραπεζικούς λογαριασμούς που προηγουμένως είχαν ενεργοποιήσει, προκειμένου να τους επιστραφούν τα κλεμμένα οχήματα, χωρίς τελικά να το επιτύχουν αφού οι παθόντες ενήργησαν σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Εξιχνιάστηκαν:
Διάρρηξη – κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τριχωνίου Αγρινίου.
Διάρρηξη – κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Στάνου Αμφιλοχίας.
Διάρρηξη – κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Σαρδηνίνων Αμφιλοχίας.
Διάρρηξη – κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μεσολόγγι.
Δύο (2) διαρρήξεις – κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου.
Δύο (2) διαρρήξεις – κλοπές κατοικιών στον Αστακό.
Δύο (2) διαρρήξεις – κλοπές κατοικιών στην Βόνιτσα.
Τρείς (3) διαρρήξεις – κλοπές κατοικιών στην Αμφιλοχία.
Τέσσερις (4) διαρρήξεις – κλοπές κατοικιών στο Αγρίνιο.
Μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στον Αστακό.
Μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο Αγρίνιο.
Δύο (2) κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην Μακρυνεία Αγρινίου.
Δύο (2) κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην Αμφιλοχία.
Δύο (2) κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην Βόνιτσα.
Διάρρηξη – απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου ταχυδρομικού γραφείου ΕΛ.ΤΑ. Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -50.000,00- Ευρώ ενώ αφαίρεσαν τιμαλφή , τσιγάρα , κινητά τηλέφωνα αξίας – 20.000,00 – Ευρώ περίπου.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των – 5.000,00 - Ευρώ , κινητά τηλέφωνα, τσιγάρα , γάντια , κουκούλες , διαρρηκτικά εργαλεία και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Επίσης ανευρέθησαν και παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους σε προγενέστερο χρόνο τα επτά (7) κλαπέντα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, η οποία ενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Χώρα, αύριο 28-01-2011 θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ


Η κυβέρνηση πολέμιος της ανομίας και της ατιμωρησίας…

To do list:

Να βγάλω λάδι τον Προβόπουλο

Να θάψω το σκάνδαλο των υποκλοπών

Να βάλω στο αρχείο την δολοφονία Τσαλικιδη

Να χαρίσω το πρόστιμο της Vodafone

Να βγάλω μεροκάματο στον Κορωνιά

Να βάλω στον ΟΠΑΠ τα λαμόγια του C4I


Να ελευθερώσω τον Τρομπούκη

ΠΑΣΟΚ… Κάτι άλλο;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΤΤΙΚΗΣ











Στα πλαίσια των προγραμματισμένων του εκδηλώσεων ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε τις παρακάτω εκδηλώσεις:
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Στις 17 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. παραμονή του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Αθανασίου και γιορτή του Συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης, τελέστηκε Εσπερινός με αρτοκλασία όπου λειτούργησε όπως πάντα ο αγαπητός σε όλους μας, Αιδεσιμότατος ΖΩης Μπισαλας.
Στη γιορτή παρίσταται το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και πολλοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες καθώς και φίλοι της Αμφιλοχίας. Η παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας γεμίζει χαρά και κουράγιο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και οι σκοποί της λειτουργίας του Συλλόγου μας.
Μετά το τέλος της λειτουργίας ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Κος Δημήτρης Αρσένης αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους τόνισε τα εξής: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αμφιλοχιωτών και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε χαρούμενο, ειρηνικό και με υγεία το 2011. Σας ευχόμαστε επίσης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον πολιούχο της πόλης μας ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ καθώς και ευημερία στο Σύλλογό μας. Έχει γίνει θεσμός πλέον η γιορτή του Συλλόγου μας να πραγματοποιείται σε αυτόν τον Ιερό Ναό με τη βοήθεια του αγαπητού σε όλους μας αιδεσιμότατου πατέρα ΖΩΗ και των αιδεσιμότατων πατέρων του ναού και θα συνεχίσει να γίνεται.
Ξέρουμε όλοι ότι οι Σύλλογοι σήμερα περνούν κρίση. Εμείς όμως θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα με τη συμμετοχή όλων σας, να προχωρήσουμε δυναμικά και να υλοποιήσουμε τους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου μας με τη συμπαράστασή σας. Είναι γνωστό ότι οι Σύλλογοι σήμερα δεν έχουν καμία κρατική ενίσχυση. Τα μόνα έσοδα που μπορεί να έχει ένας σύλλογος είναι από συνδρομές και ενισχύσεις μελών και φίλων. Ο Σύλλογός μας όπως γνωρίζετε διαθέτει ιδιόκτητο γραφείο το οποίο έχει όμως πάγιες δαπάνες συντήρησης. Οι δαπάνες για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσει δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο με τις συνδρομές των μελών που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες.
Πιστεύουμε όπως και εσείς, ότι η ανάγκη ύπαρξης του Συλλόγου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των δεσμών των συμπατριωτών μεταξύ τους, αλλά και για την προώθηση των στοιχείων του πολιτισμού μας. Γι’ αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους σας και αναλόγως της οικονομικής δυνατότητάς σας να συμβάλλετε στην ενίσχυση και συνέχιση του έργου του Συλλόγου μας.
Σας ενημερώνουμε ότι εκδώσαμε ημερολόγιο με θέμα την θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΘΙΩΤΙΣΣΑΣ και διανέμεται στα μέλη μας.
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:30 μ.μ., στην Ταβέρνα «ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ» – ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Αρεοπαγίτου 5 – ΠΛΑΚΑ, (δίπλα στο Σταθμό Μετρό Ακρόπολη). Έχει σταλεί άλλωστε σε όλους σας ενημερωτική επιστολή.
Αγαπητοί Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, Φίλοι και Φίλες της Αμφιλοχίας πιστεύουμε ότι στις λιτές αλλά γεμάτες νοήματα και συμβολισμούς εκδηλώσεις μας δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και προσκαλώ τους σεβαστούς Αιδεσιμότατους να έρθουν να ευλογήσουν την πίτα του Συλλόγου μας.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσίας σας σήμερα στη γιορτή χορό του Συλλόγου μας»

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Μετά τον εσπερινό και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγους μας με την ευλογία των σεβαστών Αιδεσιμότατων του ναού και στη συνέχεια συνοδεύτηκε με μουσικό πρόγραμμα από τον κο Τάσο Χρυσικό.
Τα δώρα για τους τυχερούς των δύο φλουριών της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν: το πρώτο ένας πίνακας ζωγραφικής με θέμα τον Αμβρακικό κόλπο προσφορά της συμπατριώτισσας μας κας Μαρίας Νικολέτου και το δεύτερο ένας τουριστικός οδηγός του νομού Αιτωλοακαρνανίας προσφορά του συμπατριώτη μας εκδότη κου Ηλία Ζαπαντιώτη.
Την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής του νομού μας κος Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Οι παραβρισκόμενοι συμπατριώτες μας ενθουσιάστηκαν και πέρασαν όμορφα. Φεύγοντας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ζητώντας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας να υλοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις.





Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Αρσένης

Ο γεν. γραμματέας
Γεώργιος Νικολάου

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ

Με ποιο να πρωτοασχοληθείς και τί να πρωτοσχολιάσεις;;;

Μήπως με τα φρουτάκια;;;
Αυτοί που τα κατάργησαν, σήμερα μας λένε ότι πρέπει να τα επιτρέψουν ξανά γιατί πληρώνουμε πρόστιμα , θα κερδίσει το κράτος κλπ κλπ μπλα και μπλα και μπλα...
Βέβαια κανείς δεν τους ρώτησε ΤΙ άλλαξε από τότε που τα απαγόρευαν γιατί όπως έλεγαν : "Θα καταστρεφόταν η Ελληνική Οικογένεια" , γιατί "Εθίζει τους Νέους" , γιατί "ΧΑΝΕΙ το κράτος..." και έλεγαν υπερήφανα ότι "δεν τους νοιάζουν τα πρόστιμα της Ε.Ε";;;

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ''ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ''


Μας λέει κι ο Χατζιδάκης “τζαμπατζήδες”...
Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι!(Φίλοι γύφτοι συγνώμη για την προσβολή που σας εξισώνω με τους γραβατωμένους τρόφιμους του κοινοβουλίου), και για να παραφράσω το μέγα Σκαρίμπα ο Χατζιδάκις είπε “τη μεγαλύτερη πορδή γαϊδάρου που ακούστηκε στον αιώνα”.
Μάλλον ο Χατζηδάκης μετέχει στις ίδιες “μεταφυσικές” εμπειρίες με τον Πάγκαλο. Μετέχει επίσης και στο ίδιο κόμα με τον αρχιδρυϊδη της εργολαβικής διαπλοκής, το Σουφλιά, που χοροπηδούσε με το ντέφι της ΑΚΤΟΡ & ΣΙΑ σαν αρκούδι στα κάρβουνα.
Ο ΑΚΤΟΡ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ...

ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΙΩΝΗΣ


Νέος Γραμματέας της ΚΝΕ, ο Θοδωρής Χιώνης
Aκέραιος και αγωνιστής. Του ευχόμαστε καλόν αγώνα για την Ελλάδα, ασυμβίβαστο στις ελίτ της διαφθοράς, ενωτικό σε αυτούς που μοχθούν για το σύνολο, όπου και αν ανήκουν.
Οι καταστάσεις είναι τέτοιες που απαιτούν συστράτευση και μαζικότητα. Μία νέα Εθνική αντίσταση, που δεν περισσεύει κανένας.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Για πλημμέλημα ο Μαντέλης



Αυτά μόνο στην Μπανανία συμβαίνουν..
Για πλημμέλημα τελικά θα δικασθεί ο Μαντέλης, για υποβολή ανακριβούς δήλωσης “πόθεν έσχες”.
Άκουσον, άκουσον..
Κατά τα άλλα όλα στο φώς, διαφάνεια παντού.
Η κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού αναφέρεται στα οικονομικά έτη 2006- 2007 και συσχετίζεται με την ομολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι, μέσω του λογαριασμού σε ελβετική τράπεζα στο όνομα Α.ROCOS, έλαβε χρήματα από τη ΖΗΜΕΝΣ ως προεκλογική χορηγία .

Οι Εφέτες του Συμβουλίου διατάσσουν επίσης με το βούλευμα τους, την παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα της περίοδου 2004 και 2005,λόγω παραγραφής, καθώς έχει παρέλθει πενταετία.
Ο πρώην υπουργός είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ και έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πρώην Τάσος Μαντέλης απαίτησε χρήματα ως δώρο από την ΖΗΜΕΝΣ στον επίμαχο λογαριασμό, που άνοιξε ο κουμπάρος και συγκατηγορούμενος του Γ.Τσουγκράνης , προς τον οποίο είχαν εμβαστεί το 1998 και το 2000 συνολικά 450 χιλιάδες μάρκα.Τα χρήματα ,κατά το κατηγορητήριο, αφορούσαν την έγκριση της σύμβασης 8002 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ Ο Καραμανλης θα δικαιωθει απο την ιστορια.


Κεραυνους εξαπελυσε ο βουλευτης Μαριος Σαλμας σε ομιλια του πριν απο λιγο στο Αγρινιο.

“Ο Καραμανλης θα δικαιωθει απο την ιστορια πολυ συντομα. Ο Παπανδρεου εκποιησε την χωρα, ανταλλαξε τα ομολογα με ενυποθηκα δανεια, εδιωξε τους αγωγους.”

Εντυπωση εκανε και η αναφορα του στον βουλευτη Π. Καμμενο για τον οποιο ειπε οτι αποτελει το ηθικο επιχειρημα της ΝΔ με την ακεραιοτητα και την δυναμικη του, ενω δηλωσε με νοημα: “Οι επιλογες του Καμμενου βρισκουν συμφωνους ΟΛΟΥΣ τους βουλευτες που δεν χρωστουν σε εξωθεσμικα κεντρα…”

Ο τ. Βουλευτης κ. Λιβανος δηλωσε εξ’ αλλου στο ιδιο μηκος κυματος οτι “επιτελους, καποιος επρεπε να δειξει με το δαχτυλο καποιους που εχουν υποθηκευσει το πολιτικο μας συστημα”.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας



"Διαφάνεια, πρωτοπορία, σιγουριά... αυτά αποπνέει το νέο σήμα" - "Το νέο σήμα με την απλότητα αλλά και τις αναφορές του στην ιστορία και το μέλλον τα οποία κατάφερε να ισορροπήσει δηλώνει το γεγονός ότι δεν πετάμε τίποτε από το παρελθόν μας", είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ρε παιδιά πλάκα κάνει; Που τα είδε όλα αυτά και εμείς δεν τα παρατηρήσαμε;

Άσχετη Απορία: ...Υπάρχει έστω και ένας έξω, που βασανίζει το κεφάλι του με την αλλαγή του λογοτύπου της Ν.Δ;

Ασ' το ρε Παναγιώτη!μην ιδρώνετε άλλο


Κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων προανήγγειλε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε πως ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους και ο ίδιος, επεξεργάζονται πρόταση για τη θέσπιση ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για απόρους και μακροχρόνια άνεργους. Ασ' το ρε Παναγιώτη!μην ιδρώνετε άλλο,αρκετά κουραστήκατε για το λαό! Κόψατε μισθούς,κόψατε....
συντάξεις,αυξήσατε τα όρια ηλικίας,θεσπίσατε τις επιχειρησιακές συμβάσεις,καταργήσατε κάθε δικαίωμα των εργαζομένων,μας οδηγήσατε σε εργασιακό μεσαίωνα,δημιουργήσατε στρατιές ανέργων κι έρχεστε τώρα να μιλήσετε για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες!Ποιος τις δημιούργησε μωρέ; Μα καλά δεν έχετε λίγη ΤΣΙΠΑ πάνω σας να μας αφήσετε τουλάχιστον στην ησυχία μας και να μη μας προκαλείτε; Αν αυτό "σύντροφε" Παναγιώτη δεν είναι εμπαιγμός τι άλλο μπορεί να είναι;Στα χωριά μας λέμε "να σε κάψω Γιάννη μ' να σ' αλείψω λάδ'"! Και σεις αυτό ακριβώς κάνατε. Πρώτα ως πρόβατα στο πράσινο κοπάδι ψηφίσατε το μνημόνιο κι ό,τι άλλο σας πρόσταξε η Τρόικα σε βάρος του λαού και των εργαζομένων κι αφού μας τσουρουφλίσατε έρχεστε τώρα ξεδιάντροπα να κάνετε κίνηση σωτηρίας μας. Κρίμα Παναγιώτη γιατί η νιότη έδειχνε πως θα γινόσουν άλλος! Ετυχε να σε γνωρίσουμε κείνο το καλοκαίρι του 74 λίγο καιρό πριν πέσει η χούντα και θαυμάσαμε τα δημοκρατικά σου πιστεύω και τη λατρεία σου για τον Αντρέα Παπανδρέου! Στη συνέχεια παρακολουθούσαμε τη αγωνιστική σου πορεία ως φοιτητή της Νομικής κι αργότερα ως Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών με σπουδαίους αγώνες για την κατοχύρωση των κοινωνικών τους δικαιωμάτων.Είδαμε και χειροκροτήσαμε τις συγκρούσεις σου με τους αντιδραστικούς κατεστημένους μηχανισμούς του κράτους αλλά και της εκκλησίας. Στη συνέχεια με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία υπηρέτησες από διάφορες θέσεις την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κοινωνικού κράτους που θα νοιάζεται για τον πολίτη. Εμείς σε καμαρώναμε και η Ακαδημία Αθηνών σε βράβευσε Παναγιώτη το 2006 για τη συμβολή σου στη δημιουργία μιας κοινωνίας με ανθρώπινο πρόσωπο. Ολα αυτά σκεφτόμασταν φίλε όταν σε βλέπαμε πρόσφατα παρά τις σθεναρές αντιρρήσεις σου να ψηφίζεις ΝΑΙ σε όλα. Γνωρίζεις πολύ καλά Παναγιώτη ότι τα λόγια δεν αρκούν,οι πράξεις είναι που μετράνε.Κι οι πράξεις όλων σας είναι αυτές που μας έφεραν στο μαύρο χάλι που προφανώς διαπιστώσατε κατόπιν εορτής. Αν πραγματικά θέλετε να επανορθώσετε φροντίστε να δημιουργήσετε θέσεις εργασίες κι αφήστε τη φιλανθρωπία κατά μέρος(θυμήσου πως κάποτε έδινες μάχες κατά των διαχειριστών της φιλανθρωπίας) ! Παρεμπιπτόντως βάλτε και κανένα κλέφτη στη φυλακή και δημεύστε περιουσίες κλεφτών αν θέλετε να μη μπείτε δια παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 150...


Δεν είναι ένας,πέντε, δέκα, είκοσι , πενήντα...ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ παρακαλώ,ζωή να'χουν!!
Κάτσε ρε φίλε, τι είναι αυτοί?
κατ'αρχήν άνθρωποι ή άλλου είδους από το ζωικό βασίλειο?
Μπράβο!! σωστά το μάντεψες?
Δηλαδή?
Τι δηλαδή μωρέ? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Ε λοιπόν? και τι κάνουν αυτοί?
Μαύρα σκοτάδια, έχεις μωρέ σε λυπάμαι, δεν διαβάζεις , δεν βλέπεις?
Άντε ρε μ....α , λέγε και με έσκασες!!
Αυτοί Λοιπόν οι 10-20-40-60.......150!! Είναι οι συνεργάτεε του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ και ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ στου ΜΑΞΙΜΟΥ και ΑΛΛΑΧΟΥ!!
Σιγά ,ρε κόπανε? Τι είναι Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ?
Τι να σου πω?...ΛΕΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, πέρασα γύρω στις 10 φορές τις τελευταίες ημέρες...
Είδες και τον ΟΜΠΑΜΑ? Άντε, Άντε!!
Και ποιός ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ...ΣΤΡΑΤΙΑ?
Ούτε αυτό το ξέρεις...
Όχι
ΟΧΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ
η ΡΕΓΓΙΝΑ ΡΕ!!Ποιά ΡΕΓΓΙΝΑ ή ROSAS AMAT?
Απα-πά, κάτσε να πάρω ένα ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ και σου λύνω την απορία,
ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΜΟΥ!!

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΣ...


Αν ήμουν ΠΑΣΟΚΟΣ και αποφάσιζε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να στήσει ένα ανδριάντα του Αντρέα ας πούμε στην Πάτρα, τι θα έκανα? Είτε ήμουνα κυβέρνηση ή ακόμα περισσότερο αν ήμουνα αντιπολίτευση, οπουδήποτε και να κατοικούσα, θα πήγαινα να παρευρεθώ, έτσι ώστε και τον Αντρέα να τιμήσω και να δείξω την δύναμή μου σαν ΠΑΣΟΚ.


Αν ήμουνα ΠΑΣΟΚΟΣ, στην ηγετική ομάδα, θα κινητοποιούσα τους πάντες, ώστε να δείξω δύναμη, συσπείρωση κόμματος και αν ήμουνα στην αντιπολίτευση, ότι οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ λένε παπαριές και εγώ σαν κόμμα είμαι έτοιμος να κυβερνήσω.

ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣ...

Επειδή όμως είμαι ΔΕΞΙΟΣ, είμαι εαυτουλάκιας, επιπόλαιος, καναπεδάτος, μου έχουνε φυτεύσει στο μυαλό την έννοια του ώριμου φρούτου, είμαι και λίγο μοιρολάτρης, δεν μου διόρισε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τον γιο μου, φοβάμαι κιόλας...

ΕΕΕΕΕΕΕ κάποια στιγμή θα έρθει μωρέ στην εξουσία η Ν.Δ.

Την ηγεσία της Ν.Δ. εξ άλλου την ενδιαφέρει να κάνει έτσι το τελετουργικό,ώστε να τελειώσει και αυτό το βάσανο και να πάμε σπίτια μας.

Άσε τώρα το Γιωργάκη να πηδάει τον κόσμο και κάποια στιγμή νομοτελειακά θα πάρουμε την ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΡΕ ΔΕΞΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΤΤΙΚΗΣ"Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ "



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με τη παρουσία σας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας:
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Στις 17 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:30 μ.μ. παραμονή του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Αθανασίου και γιορτή του Συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης, θα ψαλλεί Εσπερινός με αρτοκλασία όπου θα λειτουργήσει όπως πάντα ο αγαπητός σε όλους μας, Αιδεσιμότατος ΖΩης Μπισαλας.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Μετά τον εσπερινό και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγους μας.

Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, που σκοπό έχει να συμβάλλει στη σύσφιξη των δεσμών φιλίας και σχέσεων μεταξύ όλων των συμπατριωτών μας για την επίτευξη κοινών στόχων.


το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


Δημήτρης Αρσένης Γεώργιος Νικολάου

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!...


Ποιόν βουλευτή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ψάχνει το Σ.Δ..Ο.Ε, και γιατί ?
Πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με νεότερες αποκαλύψεις...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ


Ας ψαξει η ασφαλεια Αμφιλοχιας(που κατα την γνωμη μου ξερει)θα πιασει πολλα ατομα του καλου κατα την κοινωνια της Αμφιλοχιας ατομα που κανουν αυτη την δουλεια.

Τα χρηματα ειναι πολλα ολοι ακουμε ονοματα που τριγυριζουν διπλα μας αλλα δεν μιλαμε.

Μονο κυριοι αν μπουν στην πορτα μας τα ναρκωτικα ειναι να τρεχουμε και να μην φτανουμε.

Τα μαγαζια,οι οικοδομες και αλλα δεν γινονται με μισθους και δανεια και μην μου πειτε οτι σας ξαφνιασε ο κυριος που αλλοι υποψιαζομασταν με την ζωη που εκανε ασχολουνταν με τα ναρκωτικα γιατι θα γελασω.

ΔΗΜΑΡΧΕ αν και δεν εισαι αρμοδιος κανε κατι για να σωθει καμια ψυχη στον Δημο Αμφιλοχιας.

Πιστευω οτι συντομα ερχεται και αλλονων η σειρα.Ο Κουγιας να ειναι καλα.

ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ.........

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΠΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου από ευρήματα σε 53χρονο εφοριακό από το Αγρίνιο ο οποίος πιάστηκε χτες το απόγευμα στο Αίγιο. O εφοριακός κατάγεται και διαμένει στο Αγρίνιο, αλλά εργαζόταν στη Α΄ ΔΟΥ Αμφιλοχίας. Διήγε ιδιαίτερα πολυτελή βίο, είχε και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα στην κατοχή του, αλλά και σκάφη!..




Οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν τις πληροφορίες, τον έβαλαν στο μικροσκόπιο και σε συνεργασία με την τροχαία Αιγίου τον συνέλαβαν χτες το απόγευμα.
Συγκεκριμένα ο 53χρονος μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του είχε όπλα, ναρκωτικά ενώ στο πρώτο σπίτι του στο Αγρίνιο βρέθηκαν όπλα, ζυγαριές και άλλα ναρκωτικά και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν πιάσει λαβράκι.
Στο πολυτελές τζιπ της φωτογραφίας που κατασχέθηκε βρέθηκαν:


- Μία νάιλον σακούλα περιέχουσα κοκαΐνη βάρους 50,6 γραμμαρίων.
- Ένα χάρτινο περιτύλιγμα το οποίο περιείχε κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμαρίων.


Επί πλέον σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στο Αγρίνιο βρέθηκαν:


-Ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας BERETTA.
- Δύο γεμιστήρες.
- Τριακόσια εβδομήντα οκτώ φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.


Ακολούθησε έρευνα σε δεύτερη κατοικία που διατηρεί στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


- Ένα πολεμικό τυφέκιο “Καλάσνικωφ” μετά γεμιστήρος.
- Ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο “sten – smaizer” μετά γεμιστήρος.
- Είκοσι τρία φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου 7,62 MM.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω εφοριακός κατάγεται και διαμένει στο Αγρίνιο, αλλά εργαζόταν στη Α΄ ΔΟΥ Αμφιλοχίας. Διήγε ιδιαίτερα πολυτελή βίο, είχε και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα στην κατοχή του, αλλά και σκάφη! Οι άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν τις πληροφορίες, τον έβαλαν στο μικροσκόπιο και σε συνεργασία με την τροχαία Αιγίου τον συνέλαβαν χτες το απόγευμα.


Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, οπλισμός, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW, έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ο συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αιγίου ενώ γίνονται συνεχείς έρευνες και ανακρίσεις.

ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΕ...


ΝΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ''ΣΚΙΩΔΟΥΣ'' ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΜΕΤΑ ΚΟΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ: ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ!!
ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...!!
ΓΕΡΑΣΕΣ, ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ; MA TA AYTONOHTA KAI ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ; ''MHN TA ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ!!'' ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!!
Α ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!! ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ...
ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ!! ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ; ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!!...

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΣ ΛΕΕΙ...


ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΓΕ?

ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ?

ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...

ΕΓΩ ''ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ'' ΚΑΙ ''ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ''...

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ¨ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ¨ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ¨ΦΩΣΤΗΡΕΣ¨ ΠΟΥ ΚΑΘΕ
4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ, ΣΚΥΒΟΥΝ ¨ΤΑΧΑ¨, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ¨ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ¨- ΠΟΙΩΝ ¨ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ¨ ΔΗΛ.ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ-ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ¨ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ¨.
Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ -ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΜΕΣΑ
ΕΧΕΤΕ, ΜΩΡΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ
¨ΕΝΑ ΠΑΡΑ¨ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ -ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ- ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΩ. ΝΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΙΣΘΙΑ...
ΕΣΥ, ΜΩΡΕ ΜΩΡΑΙΤΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΑΝ!!!
ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ κ. ΜΑΡΙΟ ΣΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ -ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ-ΝΤΟΠΙΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ...?
ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ¨ΠΑΡΑΠΕΡΑ¨ ΕΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΑΥΤΟΝΩΝ Η ΕΓΝΟΙΑ ΗΤΑΝ , ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΑ ¨ΥΠΕΦΥΣΙΚΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ¨
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ? -ΤΟΝ κ.ΜΩΡΑΙΤΗ-
ΚΑΛΑ, ΜΗ ΦΑΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!!...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΡΕ ΕΕ Ε !!!! ΑΓΙΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ



Σε όλη τη χώρα γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια.Το να σας γράψουμε τώρα τί είπε ο κάθε πολιτικός με αφορμή τη σημερινή μέρα, για τα μάτια του κόσμου...το..
θεωρούμε απλά κοροϊδία.

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ



Πήρα φραπέ άναψα τσιγάρο και χαζεύω τη λεωφόρο από το παράθυρο. Έτσι ξεκίνησε η πρώτη μέρα του 2011 στο γραφείο μου. Έτσι βέβαια ξεκίναγαν και όλες οι μέρες του 2010 αλλά αυτή είναι ξεχωριστή. Αυτή η εικονική επανεκκίνηση που έρχεται μετά από κάθε πρωτοχρονιά, φέτος με επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ίσως επειδή φέτος το έχω περισσότερο ανάγκη. Ίσως επειδή έχω βαρεθεί να εισπράττω μαυρίλα και απαισιοδοξία και αποφάσισα υποσυνείδητα να κάνω κι εγώ μια νέα αρχή με στόχο την πολυπόθητη «άσπρη μέρα».

Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αυτή τη φορά, αλλά όσο κράτησε η άδεια μου, δεν έκανα ούτε μια αρνητική σκέψη. Πήρα τα προβλήματα μου, τα έβαλα σε ένα...
κοντέινερ –είναι και πολλά πανάθεμά τα- τα φόρτωσα σε ένα πλοίο και τα «άδειασα» μεσοπέλαγα εκεί που ο βυθός δεν έχει τέλος.

Βέβαια ξέρω ότι θα βγουν στον αφρό και θα με κυνηγήσουν με την πρώτη ευκαιρία, αλλά ρε παιδί μου, δεν θα άντεχα ούτε μια ακόμη στιγμή σκεπτόμενος δάνεια, εφορίες, ταμεία και άλλα παρόμοια.
Έτσι πέρασα αυτές τις λίγες αλλά πολύτιμες μέρες αγκαλιά με ότι πιο πολύτιμο έχω και ότι πιο καλό έχω καταφέρει να δημιουργήσω στη ζωή μου, την οικογένεια μου.

Υπάρχει βέβαια μια σχολή σκέψης που λέει ότι αυτή η τακτική που μόλις περιέγραψα δεν είναι σωστή γιατί έτσι τα προβλήματα γίνονται μεγαλύτερα. Μπορεί.. Σ’ αυτή τη συγκυρία όμως δεν με νοιάζει το πόσο μεγάλα είναι τα προβλήματα αλλά το πόσο δυνατός είμαι εγώ.

Γι αυτό λοιπόν προτείνω αισιοδοξία, επανακαθορισμό στόχων και θετική σκέψη.

Καλή χρονιά

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΖΩΑ!!!


Πάγκαλε, είμαι δημόσιος υπάλληλος και διαβάζω ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Είμαι κοπρίτης, είμαι ζώο και ότι άλλο εσύ θέλεις να είμαι. Επίτρεψέ μου όμως να σου πω και εγώ τι είσαι. Δεν θα χρησιμοποιήσω ύβρεις αλλά κάτι πολύ περισσότερο βαρύ. Πάγκαλε, είσαι τριάντα χρόνια πολιτικός του ΠΑΣΟΚ. Πάγκαλε, είσαι ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο «κοπρίτης» ψηφοφόρος, εκλέγει «ντιντήδες» πολιτικούς…


Οι έννοιες «κοπρίτης» και «ντιντής» μπήκαν ξαφνικά στη πολιτική ζωή του τόπου. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε. Αφού ολόκληρο το πολιτικό σύστημα καταρρέει, ήταν επόμενο και οι αντίστοιχοι χαρακτηρισμοί να παίρνουν την κατηφόρα. Έτσι μια μερίδα των πολιτών – ψηφοφόρων χαρακτηρίζονται ως «κοπρίτες» και μια μερίδα των εκλεγμένων πολιτικών ως «ντιντήδες».


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, σε μια έξαρση ειλικρίνειας, οφείλουμε να ομολογήσουμε, λέει μερικά σωστά πράγματα στη γνωστή συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ: «Επεσε έξω το Δημόσιο. Το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους…..μας τρομάζουν η αλήθεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία. Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί….».

Εμείς, θα θέλαμε να ερωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, όχι γιατί διόριζαν οι πολιτικοί κατά χιλιάδες στο Δημόσιο και υπερχρέωσαν τη χώρα, καθόσον η απάντηση δίνεται από τον ίδιο «..για να πάρουμε την ψήφο τους…», αλλά το ερώτημα που θέλουμε να απευθύνουμε είναι:


Και την ψήφο τι την κάνατε;


Θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», δηλαδή θυσιάζουμε κάτι για να επιτύχουμε κάτι υπέρτερο. Όμως ποιο ήταν αυτό το υπέρτερο, στην….. προκειμένη περίπτωση; Η εκλογή ενός «ντιντή» πολιτικού μήπως; Θεωρούσαν μήπως ορισμένοι πολιτικοί την εκλογή του εαυτού τους, ως το υπέρτατο αγαθό που θα έπρεπε να επιτευχθεί, ακόμα και με υπερχρέωση της χώρας; Και ωραία, εξελέγησαν και λοιπόν; Τι πέτυχαν;


Ο «κοπρίτης» που διορίζεται με αυτόν τον τρόπο, όντως παραμένει κοπρίτης, αλλά και ο πολιτικός που εκλέγεται με τις ψήφους του «κοπρίτη» τι είδους πολιτικός είναι; Και πως φαίνεται στα μάτια της υπόλοιπης κοινωνίας; Τι παραδείγματα δημοκρατίας και αξιοκρατίας παραδίδει;


Η απάντηση δίνεται από την ίδια την κατάντια μας.

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Σήμερα το πρωι συνήλθε στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας το Δημοτικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμφιλοχίας σκοπό να εκλέξει τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου.
Για την υποψηφιοτητα του προεδρου αυτοπροταθη ο Μπεκατωρος Γρηγορης
Για την υποψηφιοτητα του Αντιπροεδρου οι υποψηφιοτητες ηταν δυο του Καζακου Κωστα και Σμυρης Ευσταθιος.
Τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας ειναι τα εξης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπεκατωρος Γρηγοριος(3 ψηφοι ναι)(2 οχι)
Αντιπροεδρος Καζακης Κων/ντινος(3 ψηφοι)
Ο υποψηφιος απο την αντιπολιτευση Σμυρης Ευσταθιος πηρε 2 ψηφους