Τρίτη 29 Ιουνίου 2010









ΠΑΝΑΚΑΡΝΑΝΕΙΑ 2010
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

16-17 Ιουλίου και 23-24 Ιουλίου
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo
Το Κ.Μ.Σ.Τ –Συλλογή Κωστάκη σε συνεργασία με την Altervision στο ίδρυμα Μαργάρη

19 Ιουλίου Λουδοβίκος των Ανωγείων (Δημοτική Βιβλιοθήκη)
21 Ιουλίου Θέατρο Νικολαϊδης
22 Ιουλίου Παράσταση Χορευτικού Τμήματος του Π.Κ.Α
23 Ιουλίου Χορευτικό τμήμα Αιγίου- Παιδικά Χορευτικά Π.Κ.Α
24 Ιουλίου ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ» του Δημ. Βυζαντίου
27 Ιουλίου Φιλαρμονική Δήμου Αμφιλοχίας – Εφηβική Χορωδία Δήμου «…κι είμαστε ακόμα ζωντανοί…»
28 Ιουλίου Κουκλοθέατρο – Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΛΑΣ
29 Ιουλίου «Ελλήνων Μούσα». Χορωδία Δήμου Αμφιλοχίας
Αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι.
30 Ιουλίου Γυμναστικός Σύλλογος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»
1 Αυγούστου ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ
2 Αυγούστου ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. «Γίναμε Θέατρο
3Αυγούστου Χορευτικά Τμήματα Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Αμφιλοχίας
4 Αυγούστου Μουσικό Σύνολο ΩΔΗ, ορχήστρα ΝΑΣΤΑ.(Συναυλία έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής).
6-7 Αυγούστου Open 3 on 3 basket από το Γυμναστικό Όμιλο Αμφιλοχίας
11 Αυγούστου Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εντονα κυκλοφορει στους αυτοδιοικητικους κυκλους της Αμφιλοχιας και οχι μονο αλλα και αυτη που ασχολουνται με τις δημοτικες εκλογες το ονομα του πρωην Δημαρχου Μενιδιου κ।ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ.
Ο κ. Πρεβεζανος εχει διατελεσει Δημαρχος για οχτω χρονια στον δημο Μενιδιου και εξακολουθει να ειναι μελος του δημοτικου συμβουλιου.
Η θητεια του ως επιτυχημενος δημαρχος καθιστουν την υποψηφιοτητα του πολυ πιθανη και δεδομενου οτι ειναι πολυ συμπαθης σε παρα πολλους δημοτες του Δημου μας.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αγκάθι οι απαλλοτριώσεις για την πορεία της Ιόνιας, του δρόμου Άκτιου-Αμβρακίας και του Τμήματος Μενίδι - Ιωάννινα.


Επίσκεψη Μαγκριώτη στο Μενίδι, διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός την ερχόμενη εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία.
Το Μενίδι επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης για να εξετάσει ιδίοις όμμασι την πορεία του έργου της Ιόνιας οδού στο εργοτάξιο του Μενιδίου, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τους νομούς της Ηπείρου όπου κάνει περιοδεία για την εξέλιξη του... συγκεκριμένου οδικού άξονα και γενικά τα έργα υποδομών στην Ηπειρο.
Ο Υφυπουργός είχε συνάντηση με τον νομάρχη Αιτωλ/νίας Θύμιο Σώκο και φορείς-κατοίκους της περιοχής, όπως και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου και για άλλη μια φορά ήρθε αντιμέτωπος με το γνωστό πρόβλημα των απαλλοτριώσεων που ταλανίζει τους υπό κατασκευή οδικούς άξονες και κυρίως αυτόν της Ιόνιας οδού, αλλά και τον δρόμο Ακτιο Αμβρακία.
Το θέμα των απαλλοτριώσεων στο τμήμα της Ηπείρου είναι εξίσου αν όχι σοβαρότερο με αυτό στην Αιτωλ/νία και είναι παραδεκτό ως πρόβλημα με ζητούμενο βέβαια την εξεύρεση λύσης που θα απεμπλέξει το έργο που όπως είναι γνωστό βρίσκεται ήδη εκτός χρονοδιαγράμματος.
Ο Υφυπουργός Υποδομών αναγνωρίζοντας τα προβλήματα αυτά αλλά και την ανάγκη τα έργα στην Αιτωλ/νία να τρέξουν (σ.σ. ως υπεύθυνος του τομέα δημοσίων έργων όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον νομό) πρόκειται να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Αιτωλ/νία, η οποία πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή την 1η και 2 Ιουλίου δηλαδή.
Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν επισκέψεις και θα εξεταστούν από κοντά όλα τα μεγάλα έργα του νομού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερο την Ιόνια οδό και το Ακτιο Αμβρακία.
Θεωρείται βέβαιο πάντως πως ψηλά στην ατζέντα αυτής της επίσκεψης θα τεθούν και άλλα σημαντικά έργα, ή ο προγραμματισμός οδικών αξόνων ζωτικής σημασίας, όπως το Αγρίνιο - Καρπενήσι - Λαμία κλπ. Πάντως ο Υφυπουργός χθες πήρε ήδη μια γεύση από τα αιτήματα που θα του τεθούν μιας και ο νομάρχης Θύμιος Σώκος, γνωρίζοντας πως ο κ. Μαγκριώτης ήρθε οδικώς στην περιοχή, του έθεσε το ζήτημα της απαράδεκτης κατάστασης της υφιστάμενης εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων




Ακούγοντας στα αυτιά του το σύνθημα “άλλαξέ τα όλα” (ναι, εκείνο που άκουγε και ο Γ. Παπανδρέου όταν ανέλαβε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ) ο Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζεται για ένα συνέδριο που θα ήθελε να είναι η αφετηρία μίας νέας εποχής για την παράταξή του. Συνεργάτες του υπόσχονται ότι μετά το συνέδριο τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και διαβεβαιώνουν ότι η ανάκαμψη είναι απλώς θέμα χρόνου.

Η ηγεσία της ΝΔ έχει επενδύσει πολλά στο συνέδριο που θα ξεκινήσει την προσεχή Παρασκευή. Η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά είναι σύνθετη: Να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό (απομητσοκοποίηση, αποκαραμανλοποίηση, δηλαδή σαμαροποίηση), να δημιουργήσει πιο σύγχρονες οργανωτικές δομές, να πλασάρει καινούργια πρόσωπα που δεν θα θυμίζουν το γαλάζιο κυβερνητικό χθες, να αποσαφηνίσει το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης δίνοντας συγκεκριμένο περιεχόμενο στο “κοινωνικό φιλελευθερισμό”. Με άλλα λόγια, να φέρει τη ΝΔ στα μέτρα του και να περιμένει τα οφέλη του “όχι” στο μνημόνιο, όταν και αν έρθει η ώρα της κρίσης για το ΠΑΣΟΚ του ΝΔ.

Τα προβλήματα που έχει να χειριστεί ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι λίγα: Οι φιλελεύθεροι (Κυριάκος, Χατζηδάκης, Αρης κ.ά) ασφυκτιούν σε ένα περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν φυσιογνωμίες όπως ο Β. Μιχαλολιάκος και ο Γ. Μανώλης. Ο Δ. Αβραμόπουλος δύσκολα μπορεί να “χνωτιάσει” με ένα δεξιό κόμμα, απομακρυσμένο από τον μεσαίο χώρο. Και η δημοσκοπική άνοδος δεν έρχεται με συνταγές περιχαράκωσης στη δεξιά γωνία, λίγο παρά κει από το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010




Δημήτρης Σταμάτης "Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου
Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου. Δεν θα είμαι υποψήφιος υποψήφιος Περιφερειάρχης . Θα ασχοληθώ ενεργά με τις δημοτικές εκλογές ακόμη και ως δημοτικός σύμβουλος ή ως περιφερειακός σύμβουλος για να βοηθήσω τους υποψηφίους που θα στηρίξει η Ν.Δ., αναφέρει μετξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντέννα Σταρ ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σταμάτης

Τι αποφάσισε η Ιπποκράτους στην συνεδρίαση του Σαββάτου - Έντονες αντιδράσεις από Στάϊκο για τον δήμο Ξηρομέρου

Μοσχολιός, Κοιμήσης και Αποστολάκης έχουν σίγουρο το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και ήδη συγκροτούν τα ψηφοδέλτιά τους για την αυτοδιοικητική μάχη του Νοεμβρίου.

Αυτό προέκυψε από την περίφημη... συνεδρίαση στην Ιπποκράτους το περασμένο Σάββατο υπό την προεδρία του Θ. Τσούρα και την συμμετοχή των τριών βουλευτών του νομού (Μωραΐτης, Μακρυπίδης, Κουρουμπλής), του γραμματέα της Ν.Ε. Σπ. Τορουνίδη, της υπεύθυνης αυτοδιοίκησης κας Ρούσση και φυσικά των μελών της επιτροπής αξιολόγησης του κόμματος.
Για το δήμο Αγρινίου δεν υπήρξαν και πολλές αντιρρήσεις παρότι γνωστοποιήθηκε η απόφαση Αντωνόπουλου να ηγηθεί συνδυασμού. Ο Π. Μοσχολιός θεωρείται επιτυχημένος, γνώστης της αυτοδιοίκησης με απήχηση σε όλο τον διευρυμένο δήμο, οπότε το κόμμα έκρινε ότι είναι ο πιο κατάλληλος.
Στην Αμφιλοχία ισχύει το «ενός ανδρός αρχή», με τον Απ. Κοιμήση να είναι το απόλυτο φαβορί όποιον και αν κατεβάσει η ΝΔ. Εκφράστηκαν βέβαια κάποιες ενστάσεις για τους χειρισμούς του στο χωροταξικό του Καλλικράτη που προκάλεσαν την δυσαρέσκεια νυν δημάρχων, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το έργο του.
Για το δήμο Ανακτορίου προκρίθηκε ο Γ. Αποστολάκης με βασικά επιχειρήματα το τεράστιο έργο που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, όντας πρωταθλητής σε απορρόφηση κονδυλίων στο νομό. Από την επιτροπή δεν κρίθηκαν σοβαρά όσα έχουν ακουστεί στο παρελθόν περί κακοδιαχείρισης, οπότε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφαλίζει την στήριξη.
Έκπληξη αποτέλεσε η υιοθέτηση της υποψηφιότητας Λύτρα για τον δήμο Ξηρομέρου παρά την ύπαρξη ενδιαφέροντος από τον νυν δήμαρχο Αστακού Π. Στάϊκο. Ο τελευταίος είναι πυρ και μανία και κατ’ ιδίαν χρησιμοποιεί σκληρότατες εκφράσεις ενώ δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος έχοντας ήδη και πολλούς ενδιαφερόμενους να μπουν στο συνδυασμό του. Ο κ. Στάϊκος κρίνεται επιτυχημένος ενώ είναι γνωστή η εργατικότητα και η τιμιότητά του. Παρόλα αυτά η Ιπποκράτους με την συγκατάθεση της επιτροπής δείχνει προς Λύτρα, αν και θεωρείται ότι όλα είναι ανοιχτά.
Στο δήμο Θέρμου δεν έκλεισε η στήριξη στον Θ. Πορφύρη παρότι έχει καθολική αποδοχή και αναγνωρισμένο έργο. Από κάποιους ειπώθηκε ότι έχει κουράσει η 16χρονη παρουσία του, όμως έχει μετατρέψει το Θέρμο σε δήμο - πρότυπο και αυτό δεν πρέπει να το αγνοήσει κανείς.
Τέλος, για τη Ναύπακτο επικρατεί ένας προβληματισμός καθώς και οι τέσσερις υποψήφιοι θεωρούνται ο καθένας από μόνος του αδύναμη υποψηφιότητα γι’ αυτό και απαιτείται διαβούλευση για την επίτευξη της ενότητας. Όλοι θεωρούνται από το κόμμα αξιόλογα στελέχη αλλά με μικρή δύναμη, γι’ αυτό πρέπει να παρθούν αποφάσεις από τα τοπικά όργανα και τους βουλευτές και στη συνέχεια η όποια απόφαση να πάει κεντρικά.

ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ


Πριν από δύο μήνες οι φίλοι μας οι Αγροφύλακες μας εγκαλούσαν ως κινδυνολόγους όταν μεταφέραμε πληροφορίες από το εσωτερικό της κυβέρνησης ότι σχεδιάζεται η κατάργηση της Αγροφυλακής.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι αφού στο δελτίο απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, στον κλάδο των Σωμάτων Ασφαλείας, δεν περιλαμβάνεται η Αγροφυλακή! Καλά διαβάσατε και έτσι είναι.

Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που δεν θα απογραφούν, δεν θα πληρώνονται κιόλας μετά τις 23 Ιουλίου. Αλήθεια, η Νέα Δημοκρατία τι κάνει γι΄ αυτό; Οι εκπρόσωποι των Αγροφυλάκων έχουν ζητήσει εδώ και μήνες ραντεβού με τον Σαμαρά κι ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Θέλουν τον Νικολόπουλο υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας


Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και πολλοί υποστηρίζουν ότι το σενάριο αυτό βρίσκεται πολύ κοντά στην επιβεβαίωσή του.

Ο λόγος για τα περι υποψηφιότητας του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, πολλοί συνδέουν την πρόσφατη έντονη αντιπαράθεση και κόντρα του με τον "πράσινο" δήμαρχο Πατραίων Ανδρεά Φούρα, με τα σενάρια αυτά. Σε πρόσφατη δημοσκόπήση πάντvς, που διενεργήθηκε στις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Νικιλόπουλος έρχεται πρώτος, μεταξύ των άλλων "γαλάζιων" υποψηφίων...



Οι Εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, που προέκυψαν μέσα απο τη ΣΥνέδριο της Νεολαίας είναι:

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, BΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΤΑΣ ΣΑΚΗΣ, ΖΙΑΡΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΩΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΣΥΠΥΡΟΣ, ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΡΙΛΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΟΣΣΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΓΓΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΟΥΛΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ, ΠΟΥΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΣΙΑΜΠΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ κυριο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ।
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Στην Αμφιλοχια η Κ.Ε.Δ.Κ.Ε


Στην Αμφιλοχια βρισκεται σημερα ο δημαρχος Αθηναιων Νικητας Κακλαμανης προκειμενου να παρευρεθεί στη προκαθορισμενη συνεδριαση της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ Η ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΒΒΑ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΛΙΜΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ

ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ

ΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΑΝΤΑΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΔΗΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΑΝΤΑΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ



ΘΕΡΜΟ

ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΤΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ


Με ειρωνική διάθεση αντιμετώπισαν από την Κυβέρνηση, και ειδικότερα από την πλευρά της Λούκα Κατσέλη, την προχθεσινή κριτική που άσκησε ο Μάριος Σαλμάς για τα φάρμακα.

Κι αυτό διότι θεωρούν ότι ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας είναι από εκείνους που... δεν κάνουν γκελ στον χώρο του, λόγω και του παρελθόντος του στο πόστο του υφυπουργού Υγείας, στην τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή.

Όπως μάλιστα σχολίαζαν χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους στελέχη της Ιπποκράτους, στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαλμάς δεν έχει καλό όνομα ούτε μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, και συμπλήρωναν ότι γι' αυτόν τον λόγο αμφισβητήθηκε έντονα η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να τον εμπιστευτεί.

Τα ίδια στελέχη, που έχουν αναφορά στον χώρο της υγείας, θύμιζαν στους δημοσιογράφους ότι όταν ο Μάριος Σαλμάς είχε τοποθετηθεί υφυπουργός Υγείας στη θέση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής υπήρχε, εκτός από μέλη της οικογένειάς του, και... η οικιακή βοηθός, όπως είχε γραφτεί εκείνη την περίοδο, σε παραπολιτικά σχόλια εφημερίδων.

«Έχουμε ράμματα για τη γούνα του», συμπλήρωναν με νόημα, και θύμιζαν την εμπλοκή της πρώην διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του, Μαρίας Σωτηρίου, με το «κύκλωμα Τρομπούκη». Τότε μάλιστα, είχε υπάρξει και σχετική ερώτηση για τον κ. Σαλμά στη Βουλή, με πρωτοβουλία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον σημερινό τομεάρχη είχε καλύψει πλήρως ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Εμείς πάντως θυμίζουμε ότι ο Μάριος Σαλμάς είχε αντιδράσει έντονα τότε, στην προσπάθεια να εμπλέξουν το όνομά του με την υπόθεση Τρομπούκη.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ
ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ!!!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ


Μεγάλο ενδιαφέρον για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκφράζεται το τελευταίο διάστημα από βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η προοπτική να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορο τον βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κοντογιάννη.

Ακόμα, για το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη λέγεται ότι ενδιαφέρον θα εκδηλώσει και ο πρώην βουλευτής Ηλείας και στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτης Αδρακτάς (δεν κατάφερε να επανεκλεγεί τον Οκτώβριο) ενώ η προοπτική της υποψηφιότητας δεν θα άφηνε αδιάφορο έναν ακόμη πρώην βουλευτή, τον Σπήλιο Λιβανό που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στην Αιτωλοακαρνανία και ίσως, μέσω της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, αναζητά τρόπο και οδό επανόδου στην ενεργό πολιτική.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΕΔΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ


Συνεδριάζει την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 και ώρα 10:00 στην Αμφιλοχία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


1. Ενημέρωση Προέδρου.

2. Ενημέρωση για θέματα της Τ.Α. που χρήζουν διευθέτησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργικές Αποφάσεις – Διατάξεις Νόμου).

Εισηγητής: κ. Π. Ζυγούρης, Νομικός Σύμβουλος ΚΕΔΚΕ.

3. Ενημέρωση για τα έργα υποστήριξης του Προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ που έχουν ανατεθεί στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Εισηγητής: κ. Ρ. Γκέκας, Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

4. Τροπολογία για τους τεχνικούς υπαλλήλους των ΤΥΔΚ.

Εισηγητής: κ. Π. Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής ΚΕΔΚΕ.

5. Θέματα Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος:

α) Ενημέρωση για την πορεία του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»

β) Προτάσεις της ΚΕΔΚΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας με θέμα την ένταξη

της κυκλοφοριακής αγωγής στην εκπαίδευση.

Εισηγητής: κ. Γ. Κοτρωνιάς, Πρόεδρος Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ।ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.....

ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"?????


Στις αρχές φθινοπώρου αναμένεται να ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη τη δημιουργία νέου κόμματος, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος- στο παρασκήνιο πυκνώνουν οι επαφές της για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ο αρχικός σχεδιασμός της πρώην υπουργού προέβλεπε την ανακοίνωση του κόμματος μετά τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς αρχική σκέψη της ήταν να επενδύσει πολιτικά σε ενδεχόμενη ήττα της ΝΔ.

Στο επιτελείο της όμως φοβούνται έντονα το σενάριο των διπλών εκλογών και έτσι αποφάσισαν να επιταχυνθούν οι κινήσεις, ώστε το νέο κόμμα να έχει διάρκεια λειτουργίας τουλάχιστον δύο μηνών.

Ενδεικτική της αλλαγής του σχεδιασμού της είναι η επίθεση που εξαπέλυσε την περασμένη Δευτέρα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι οδηγεί το κόμμα σε συρρίκνωση και σε «απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης».

Το νέο σχήμα θα έχει τη δομή των ευρωπαϊκών κομμάτων, ενώ έχει συζητηθεί το όνομα «Νέα Ελλάδα», χωρίς να επιβεβαιώνεται.

Προ ημερών, όμως, μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ακολουθεί «λογική πολιτικού οπορτουνισμού» και τόνισε με έμφαση ότι «αυτή είναι η παλιά Ελλάδα».

Ορισμένα στελέχη της ΝΔ δεν αποκλείουν η αντεπίθεση της πρώην υπουργού στην ηγεσία του κόμματος να κλιμακωθεί με την αποχώρηση τουλάχιστον ενός βουλευτή από την ΚΟ και αρκετών μελών της ΚΕ, τις παραμονές του συνεδρίου (25-27 Ιουνίου).

Η κυρία Μπακογιάννη έχει την ενεργό στήριξη του πατέρα της, πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη, που συναντά σχεδόν καθημερινά στελέχη και διάφορους παράγοντες της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής, ενώ ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι ο αδελφός της κ. Κυρ. Μητσοτάκης . Το επιτελείο της παραμένει το ίδιο, ενώ στους βουλευτές που τη στηρίζουν συγκαταλέγονται οι Έλσα Παπαδημητρίου, Κ. Κιλτίδης, Γ. Κοντογιάννης, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης κ.ά.


Αντιπαράθεση στη Βουλή για τα τιμολόγια της ΔΕΗ
Υποβλήθηκε την Πεμ, 10/06/2010 - 17:41.
Διαξιφισμούς ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησαν οι επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ν/σ για τα μέτρα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης.

Απαντώντας στις επικρίσεις του εισηγητή της ΝΔ, κ. Γιώργου Κασαπίδη όσο και στον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αστέριο Ροντούλη, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Θάνος Μωραϊτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση προχωρά στον εξορθολογισμό των τιμολογίων με κοινωνική ευαισθησία.

Παράλληλα, ο κ. Μωραίτης υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου για την ενεργειακή απόδοση, υπογραμμίζοντας ότι, πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας, την ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλει και στην έξοδο από την οικονομική κρίση με νέες επενδύσεις και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Πρόχειρο και αποσπασματικό χαρακτήρισαν από την πλευρά τους το ν/σ, τόσο ο εισηγητής του ΚΚΕ κ. Απόστολος Νάνος, όσο και η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει εθνικός κεντρικός σχεδιασμός.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ।ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!! Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ,ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ




ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Βγήκε μετά από πολύ καιρό να μιλήσει στα ΜΜΕ. Επέλεξε τον Real fm και το Νίκο Χατζηνικολάου. Προσπάθησε να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Βατοπεδίου γιατί δεν υπήρξε αρχαιολογικός χώρος προς ανταλλαγή. Kατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την στοχοποίηση του, ζήτησε να ανοιχτούν όλοι οι λογαριασμοί επισημαίνοντας πως οι δικοί του και ανοίχτηκαν αλλά και βρέθηκαν "καθαροί". Ο Βουλγαράκης κάρφωσε τους δημοσιογράφους που παρουσιάζονται ως ηθικολόγοι, ενώ "δεν έχουν δει το πρόσωπό τους στον καθρέφτη" υπονοώντας προφανώς ότι έχουν εμπλοκή στα "δωράκια" της Siemens। Προσπάθησε να πείσει και ως ένα βαθμό -τουλάχιστον- τα κατάφερε। Σίγουρα πάντως ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και έδειξε έτοιμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του με πάθος και ειλικρίνεια। Εξάλλου έδωσε "ραντεβού" για να ξαναμιλήσει στο μέλλον ακόμα και με ονόματα!!!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΟΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΦΟΡΑΕΙ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΓΥΛΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ।

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΗ!!!!!!


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΤΩΝ ΜΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΥ ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΘΕΚΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΑΡΙΑ ΑΦ. ΣΙΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜ ΣΤΑΜΑΤΗ।ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ।

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ!!! ΝΕΟΚΛΕΓΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ




ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ????

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ




ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ




Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ।

ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΥΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ